Tuesday, August 28, 2012

Download Adam dan Hawa





Update episode Opss dan Memoir Adam Hawa(^_^)/ 
Atas permintaan, saya akan cuba sediakan link download untuk semua episode Adam dan Hawa.

26 comments:

  1. Like this movie a lot tapi semalam tertinggal episode 4 boleh tak tlg upload kat sini ...tq

    ReplyDelete
  2. boleh tolong upload episode 5 dan seterusnya? rumah saya tkda mustika

    ReplyDelete
  3. knp saya tak boleh nak bukak eh episode 5 tapi saya dah download

    ReplyDelete
    Replies
    1. link dah broken...nanti saya cuba fixkan

      Delete
  4. suka sagt cerita ni..xkn lepaskn peluang..try to introduce new novel in admya..andai itu takdirnya..mesti lagi best kalau dibuat drama..

    ReplyDelete
  5. encode sendiri ke? boleh tak upload yg 720p (high quality) version punya? yg mcm episode first. cantik sikit gambanye. hehe timekasih :)

    ReplyDelete
  6. bile nak upload ep 9??

    ReplyDelete
  7. Terima kasih di atas semua usaha anda

    ReplyDelete
  8. thanks for sharing~^^

    ReplyDelete
  9. kenapa episode 21 takde lagi???sedihnya....

    ReplyDelete
  10. mana episode 21? xsabar nk tgk ni... please admin cpt2 upload...

    ReplyDelete
  11. mane link episod 47 ni..

    ReplyDelete
  12. salam..akk,saya nk tanya la...
    saya download episod 48 kenapa dia dlm format winrar...
    mcmana saya nk buat ye??
    blh akk share x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada winzip tak?kalau takde download winzip kat cnet.then install
      lepas tu
      open cari gambar extract
      extract file letak kat folder
      bukak folder then klik
      boleh tengok :)

      Delete
  13. saya nk ucap terima kasih sgt2 pd admin.. last week pegi holiday,mmg frust sgt2 xdpt nk tgk adam hawa..kat hotel mmg ada astro tp xde channel mustika..huhuhu..admin dh tlg dwload..mmg happy sgt..tqvm admin..:D

    ReplyDelete
  14. sis xde upload special episode adam hawa ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. memoir adam hawa sama macam flashback scene episode 80

      Delete
  15. klu yg oops adam hawa mlm ni rasa2 upload x?? nak download yg episode mlm ni la...

    ReplyDelete
  16. sis...thanks a lot sebab sudi upload drama Adam & Hawa dari episod 1 hingga 80 tanpa henti...sgt2 menghargai jasa baik sis..lps ni mmg rindu sgt2 la dgn Adam Mukhriz & Ain Hawani..slmt tinggal Adam & Hawa...slmt datang Sehangat Asmara...

    ReplyDelete
  17. Sis..eps 5, 6, 7 dh x bleh donwlod ke? Please..

    ReplyDelete
  18. alamak.. tak boleh download dah.. boleh tak upload semula ep 79 -80.. plzzz..

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq