Thursday, December 13, 2012

Adam dan Hawa episode 64


update online video n download link


 Ain mula membenci Johan setelah apa yang Johan lakukan pada Azie. Azie cuba memujuk Ain agar memaafkan Johan.Johan memohon maaf pada Ain dan ibunya.Hubungan Azie dan Johan kembali baik.
  Ain yang mula merindui Am. Dia mula mengenang kesalahannya pada Am-terlalu banyak curiga.  

Azie perasan yang Ain,semakin murung dan selalu sedih.
Suatu pagi,Ain terkejut dengan panggilan Mama bertanyakan tentang Am di London. Ain terpaksa menipu yang Am ada call sedangkan tidak.



nota:
korang ader masalah untuk download sebelum ni dengan link yang diberikan?Jika ada tell me ok e.g  lepas download tak boleh bukak.

online video
hotfile
terima kasih atas kesabaran you all.love you all

12 comments:

  1. xde masalah pon.. sume ok blake
    cpt2 update yer

    ReplyDelete
  2. salam sis fara..download cyber plz...hohoho.TQ..

    ReplyDelete
  3. Salam sis fara..download cyber n hotfile plzz...tak sabar nak layan lelama...hohoho..TQ...

    ReplyDelete
  4. salam sis fara...download cyber n hotfile plz..hohoho..TQ...

    ReplyDelete
  5. link short ads tuh tak leh bukak....try pakai hotfile direct...terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hotfile direct...macam manerr yerr...

      Delete
  6. Waduh... lom dapat nak download lagi...

    ReplyDelete

senang je nak komen.pastikan ada nama ye