Monday, September 3, 2012

Adam dan Hawa episode 6




Sinopsis:


 Ain tekejut apabila melihat sesuatu di atas mejanya. Yang pasti benda di atas meja Ain membuatkan dia tersenyum riang. Adam pula semakin selesa dan tidak mahu mengaku bahawa dia yang meletakkan hadiah tersebut di atas meja Ain.
Sementara itu, Maria yang juga mama kepada Adam mula merasa tidak senang hati dengan tingkah laku Dee yang mahukan Adam meminangnya secepat mu
ngkin. Perbuatannya itu membuatkan Maria semakin marah dan tidak selesa kerana berani memaksa Adam secepat mungkin mengikat pertalian yang sah antara mereka berdua.

Apakah yang akan dilakukan Adam untuk memberitahu perkara yang sebenarnya kepada Ain dan Dee? Mampukah Adam melakukan sesuatu untuk terus mengekalkan persahabatan nya yang semakin akrab dengan Ain?

Download Hotfile

video online : dailymotionYT


19 comments:

  1. bile bole upload episode 6 ? ta sabr2 dah nie..now airing kat tv kn ? hooooo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. menanti ... mkin best citer Adam dan Hawa

      Delete
    2. punya la hebat penangan adam dan hawa sampai kat popular post pun adam dan hawa conquer...
      macam takde cerita lain kat tv...hihi

      Delete
  2. sis admya bile nk upload episode 6 pnye video,,ta sabar dah nie :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsabar punya pasal adam hawa leh bertukar jdi admya lak :) hihi

      Delete
  3. dah boleh dload tq sis fara :)..........

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana nk dload? click dkt link tu pun dia kata private video n xde permission utk watch.

      Delete
  4. Xbole tgok.help.ade permission bagai.. =((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pihak astro dah tahu,jadi diorang dah minta uploader remove the video...saya dah letak link baru
      that link is not mine.

      Delete
  5. knape ta bole tgok? alaaaaaa....

    ReplyDelete
  6. ala kena download ke? pakai ipad macam mana ek? ermmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tunggu link watch online ...sabar ye

      Delete
  7. dear fara....i dah download frm the link you gave us.....tp kualiti gambar dan suara tak brp baguslah......blh tak you bg link hotfile.......

    ReplyDelete
  8. Boleh dptkan link Kepalabergetar tak utk part 6 & 7???

    ReplyDelete
  9. dah update
    ep 7 may be lambat skit

    ReplyDelete

senang je nak komen.pastikan ada nama ye