Tuesday, November 20, 2012

Adam dan Hawa episode 50



update video online and download link

Salam,Wah dah episode 50,tinggal 30 episode je lagi

Episode malam ni diorang twist sikit,Azie masih tak percaya yang Ain dah berkahwin. Dengan Am pulak tu. Siap minta Ain rekemenkan lagi suami dia.
Ibu Johan bercadang nak jumpa mak Ain tapi dihalang oleh Johan.
Azie masih nak interview Ain tentang kisah silamnya.



Johan masih nak berebut untuk memiliki Ain,Kenapa dengan Johan nie,Azie nak letak mana?Apa yang dia nak tuntut tu?

online video
download:
zippy
hotfile




1 comment:

  1. sengal betul johan ni
    stil lagi nak ain walaupun dah tahu bini orang

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq