Adam dan Hawa episode 71


update download link

Kak Zah teserempak dengan Dee di Hospital.Kak Zah macam dah dapat agak niat Dee
 Terkesima Dee bila mendengar khabar yang Ain mengandung. Dee dengan segera mengajak Muzafar untuk berkahwin. Muzaffar terkejut dengan desakan Dee.


Am pergi hospital,bawak bekal makanan yang Mama buatkan utk Ain.
Sweet je masa ni.



Mama dan Kak Zah cuba mencari apa lagi yang Dee inginkan dari Am.
Eja plak dtg melawat kakaknya di spital...Eja siap usik lagi,akhirnya....kalau org yg dah kawen lama mcm akak ni patutnya dah lama 2-3 org anak tau??hehehe...
then,Azie dgn Johan pun sampai jugak...Eja bengang je sebab ada Johan.Then Johan cepat2 minta maaf kat Eja atas silap dia...Azie pun ada kata,skrg abg Johan dah ok.Azie kata,sabtu ni jugak dOrang akan ditunangkan selepas ditanya Eja...Ain kata mcm ne Ain nak dtg dlm keadaan mcm ni??Ain kata kalau masa langsung nanti,Azie nak Ain jadi pengapit...Ain x mO sebab ada Ibu Johan...hahaha



kat parking spital,Dee nak jumpa Am...Am dtg tanya apa hal nak jumpa ni??
nak bunuh diri ker...Am tanya,mcm ner tau Am ada kat sini..??
Dee kata,u yg terlepas ckp kan bagitau yg u kat sini...
Dee bagitau yg dia nak kawen..Am say alhamdulillah.Bengang je Dee...
Kebetulan JOhan,Azie dan Eja nak balik...bertembung dgn Am.

Eja terperanjat nampak abg Am...
.Am nak antar Eja balik tp Azie kata x pe la...
biar la dOrang antarkan Eja balik..
Then Johan salam ucap tahniah kat Am maybe pasal nak dpt baby...
Am salam jugak la.
Am masuk2 bilik Ain,Ain siap tanya...x bawak apa2 ke??

Am jawab,Johan x bawak apa2 ke??Ain pelik tp ketawa...
Johan dtg kejap je dgn bakal tunang dia.
Am say,bakal tunang tp lOm jadi lagi kan??mcm 2 leh berlaku...
Ain pelik ngk Am cemburu mcm ni walaupOn nampak Am cOOl je..


download
mediafire
peeje
zippy
hotfile

Comments

  1. salam sis fara..download link plzzz...hohoho..TQ..

    ReplyDelete
  2. DOWNLOAD PLZZZZ...

    ReplyDelete
  3. salam sis...link download tak der kerr..huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...