Monday, September 3, 2012

Adam dan Hawa episode 5


Cikgu Zauyah yang sakit hati dengan Adam dan Ain cuba mengapi-apikan Dee.
Ain cuba control dirinya. Dia cuma admire Adam bukannya jatuh cinta.Ain sedar siapa dirinya,apatah lagi dia banyak dengar yang Adam seorang playboy.

Gosip Ain dan Adam sampai ke pengetahuan Kak Zah dan mamanya Maria. Kak Zah cuba melihat reaksi Ain bila bicara tentang Adam.
 Mummy Dee pergi ke rumah Adam,kononnya untuk mengikat Dee dan Adam.Maria cuba berdalih,kerana dia tak berkenan langsung pada Dee

Adam rindu pada Ain ketika bertugas di luar negara.Dia belikan Ain teddy bear yang besar. Satu perasaan yang Adam sendiri tidak pasti.


Download

Online video

10 comments:

  1. Terima kasih banyak2...=) mmg excited nak tgok ep 5 ni..hopefully akan ade ep2 seterusnya^^ hehe...Thanks again=)

    ReplyDelete
  2. saya tak boleh bukak episode 5. kenapa eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. link dah broken..saya dah letak link baru

      Delete
  3. nty upload episode lain taw sy pnye astro ta de channel mustika dah mummy da tak langgan :(

    ReplyDelete
  4. terima kasih banyak2 umah saya xda astro ... episod 5 mmg best xsabar nk tunngu episod seterusnya ...

    ReplyDelete
  5. tengssssssssssssssssssss !

    ReplyDelete
  6. Nape xleh tgk cite nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. astro tak suka kita tengok free tanpa langgan mustika hd.uploader dan remove video
      so download ye..

      Delete
  7. mne link video nye? xde pun.. please, nk tgk sgt ep 5..

    ReplyDelete

senang je nak komen.pastikan ada nama ye