Adam dan Hawa episode 44






Update: video online dan download link


Ain semakin rapat dengan Am,namun kadang-kadang Ain tak dapat mengawal perasaan marahnya pada Am.Johan juga semakin rapat dengan Azie dan lebih selesa bersama Azie berbanding Ain.
Adakah Johan akan meninggalkan Ain?

Am keluar dari kedai dan nampak kelibat Johan
mcm pernah nampak
Azie terkejut melihat Am
Johan pun sama then terus masuk kereta...cepat2pergi  dgn Azie.


Azie mengeluh susahnya nak sembunyikan hal2 cm ni...menyusahkan diri.
Azie balik umah,Ain tgh lepak kat ruang tamu...
Azie kata cepatnya keta Ain siap...masih lagi cuba cover tentang dia



Ain dpt call dari Am
Am ckap nak hantar Ain esOk...Ain kata x payah sebab x tau balik kul berapa.
then Am sebut pasal Fauzi...pasal Johan...maybe Am perasan Johan kat wOrkshOp tu kOt??
Ain plak leh marah2 gak...apasal sebut pasal Johan plak ni??
Am kata yg Ain ni nak marah2 apasal??patut Am yg marah...
Am call Ain untuk hilangkan rasa rindu
Kena tempias angin Ain lagi.
Sendiri cari pasal,sendiri menyesal



Ain plak bengang sebab tersalah cakap dgn Am...kesal...
siap cakap dgn Cik Ted...mengadu salah diri.Cik Ted tahu tak Am ni romantik tau.
then Ain terkenang saat Am belikan Cik Ted dan rOses kat dia masa kat tadika dulu..

Am tersempak dengan Johan dan Azie di restoran.
(dalam hati inilah dia ye lelaki yang Ain suka tu?
Ni kawan Ain masa kat Australia dulu kan?

Di rumah Ain,Azie kelam kabut sebab Johan akan datang ambik dia di rumah
Perasaan takut akan halnya terbongkara kepada Ain membuatkan dirinya serba tak kena. Hingga terlupa telefon bimbitnya.

Siapa yang call ni?



Abang?Azie mana ada abang




Terkejut Ain mendengar suara yang biasa yang didengar.
Suara seperti Johan!


online video

hulkshare

hotfile








Comments

  1. x sabr nak tunggu ep nie..
    n_n

    ReplyDelete
  2. sis, link download tu salah episod lagi..hikhikhik

    ReplyDelete
  3. sis fara..hotfile plz...hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah update..
      terima kasih kerana sabar menunggu

      Delete
  4. link salah..ni episod 43..

    ReplyDelete
  5. as salam .

    u guys patut check dlu sebenarnye dkt link tue .. rajin rajin sket tgn tue . thx pada sis sbb upload . appreciate that .

    ada link sebenar dkt hulkshare tue kalau u guys click dropbox . huhuhu :)

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...