Saturday, December 29, 2012

Episode 73 Adam dan Hawa


update online video  and download link
 Ain baru nak bersembang sekejap dgn Am selepas Am pulang lewat mlm ini..tetapi Am dah kepenatan dan langsung melOrOt tertidO.Kasihan Am,penat dgn kerja...harap2 Ain pun memahami kesibukan Am skrg.
Dee dirumah bertelagah dgn mummynya..mummy Dee marah sebab De wat keputusan terburu2 semata2 nak dptkan Am.Dee mmg psychO,Dee dah kawen dgn pacit muzaffar...Dee marah2 balik kat mummy sebab sangka Dee main2 bila bagitau mummy dia..ntah apa2 je si Dee ni.
Ain dpt videO call daripada Azie,Azie cantek dgn persalinan merah...meriah sebab Azie kata ramai yg dtg,mcm wat kenduri kawen plak.Azie rasa kecut perut sebab tunggu saat ditunangkan...Ain siap pesan sOh amek gambar banyak2 cOz Ain x dpt pegi ke majlis Azie.
Si Dee plak,dlm bilik pegi telan pil berlebihan plak...semata2 geram bila mummy dia marah2 pasal keputusan Dee kawen dgn pacit muzaffar.Mummy Dee dah menangis2,sekali pacit muzaffar call...terus je pacit muzaffar kata,gOod mOrning sayang....kena sembur dgn mummy Dee...hahaha.Panik pacit tu..
Breakfast pagi dirumah Mama,Ain duduk berdua dgn Mama.Then mama tanya,Am tahu ker apa yg Ain dah wat kat umah baru dOrang tu??Ain kata x tahu lagi...but Ain serOnOk menghias umah sendiri

Ain santai2 membaca di atas katil..Am masuk memberikan salam.Ain kata kat Am yg Ain rasa penat sket skrg tetapi rasa serOnOk la sebab ada org jaga.Am plak sempat berceramah pendek...Ain happy siap berpesan kat baby supaya bila dah keluar nanti,ikut papa pegi majlis ilmu tau??siap wat sOre baby jawab lagi...hehehe.

then Am tanya,siang malam asik main ipad jer apa cerita??Ain just say yg dia cuma ngk gambar2 tunang Azie jer...Am jeles takut Ain ngk gambar Johan plak...then Ain cuba pujuk Am,apa lagi yg Ain nak buat utk yakinkan Am kan?this time...Am dan Ain gurau2 manja...suker.




Selepas beberapa lama Ain duduk umah Mama..tiba masanya Ain dan Am duduk umah sendiri selepas Ain betul2 sihat.Romantik je Am pimpin Ain masuk dlm kereta...keluar kereta selepas sampai umah dOrang.Then mlmnya rehat2 atas katil....bahagia je




online video
mediafire
zippy
hotfile


8 comments:

  1. bila la dee ni nak insaf
    asyik kacau am dan ain aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul 2,takut sangat bila nak sampai episode akhirkn

      Delete
  2. yerla..dh nak abis dah AH ni...cam x caya jer
    citer AH memg best sgt2...:D

    ReplyDelete
  3. tngok iklan kat astro. D tu ckp dia pregnant anak Am. babak ni rasa cam tak ada dalam novel..lagi 7 episod. macam-macam boleh jadi..jgnlah ada apa-apa lagi ganggu am dengan ain ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dee la nak ganggu ni.Moga Ain mempercayai Am.

      Delete
  4. Salam sis fara...link download plzzz...hohoho...TQ...

    ReplyDelete
  5. Salam sis fara...download zippy,hotfile n cyber plzzz...hohoho...TQ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zippy n hotfile update
      tq for waiting

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq