Adam dan Hawa episode 63


update online video and download link

Ain cuba menghubungi Am,namun Am gagal dihubungi. Am pulak seakan mengelak dari Ain.Panggilan Ain tidak dijawab.Am merajuk sebab Ain tak percayakan dia? Am kata pada mama yang dia akan tinggalkan keretanya di rumah Mama. 

Mama tanya pada Am.Ain tahu tak Am pergi ni.Am jawab- Tahu

Sejambak bunga di tangan Ain,mengejutkan Azie. Azie tanya dengan Ain-siapa yang bagi.Ain jawab tak tahu.Bila Azie tengok kad tu,dia seakan kenal tulisan tu.Ya,tulisan Johan. Ain tak tahu yang Am yang berlepas ke London. Johan akhirnya bertemu dengan Azie untuk menyelesaikan masalah mereka.
Harap episode malam ni best.tak membosankan macam 2 episode lepas.
Episode esok -ain nangis,,hua



.

Comments

  1. ye ye.. am merajuk.. mesti boring.. huhuhu.. next week baru best balik kot...

    ReplyDelete
  2. sis fara, tau tak blog mana yg ade sediakan online novel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau karangkraf punyer..takde,Sbab diorang ader jual online novel(novel yg boleh baca online)
      tapi kalau novel lain
      http://www.penulisan2u.blogspot.com/

      Delete
  3. Assalamualaikum,

    episod 63 belum boleh download eh? :) terima kasih!

    ReplyDelete
  4. salam sis fara...download cyber dan hotfile plz...hohoho...TQ

    ReplyDelete
  5. Salam sis fara...download cyber plz...TQ..

    ReplyDelete
  6. salam...yela...takde download link ker???

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry..uploader ader hal,episode hari nilambat sikit

      Delete
    2. sis..cyber nyerr tak der hehh...

      Delete
  7. salam sis fara...download cyber plz..hoho...TQ...

    ReplyDelete
  8. SIS...CYBER DOWNLOAD TAK DER KER...HUHUHU..SEDIH...

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...