Wednesday, December 19, 2012

Adam dan Hawa episode 68



update online video dan downlaod link

Makcik Faridah sibuk marahkan Azie sebab terlebih jaga Azie-Mana suami dia?Asal tak ambik tahu pasal isteri dia. ee makcik ni.
Am balik dari London.Dee tiba -tiba muncul dah masih lagi nak goda Am dengan cuba nak pegang Am.
Am direct cakap-I tak nak curang pada isteri I, she is a good wife.I nak setia pada yang satu. Am terus pergi rumah Ain.Azie terkejut dengan kehadiran Am.Lalu Am pergi ke rumah mama.Sekali lagi,mama marahkan Am.
Am cuba defend diri- Kalau Am tahu dia mengandung,Am tak pergi London.
online video

 hotfile






11 comments:

  1. salam sis fara...download plz...hohoho...TQ...

    ReplyDelete
  2. 67 ke 68? peejeshare & zippyshare

    ReplyDelete
  3. salam sis fara...salah sudah nierrr...hohoho...

    ReplyDelete
  4. sis fara..download plzzz...Tq

    ReplyDelete
  5. Salam sis fara...download hotfile n cyber plzzz..hohoho...TQ..

    ReplyDelete
  6. Salam sis..download plz...

    ReplyDelete
  7. sis...download plzzzzzzzzz...

    ReplyDelete
  8. saya jarang dapat tengok tv,,but saya terdengar jugak ade org sebut pasal citer ni,,kebetulan ade member dah ade download sapai ep.33,,,saya try la tgk,,,pada awalnyer sy pertikaikan jugak pelakon yg belakon watak hawa tu,,tp bile tgk episod demi episod,,saya rase memang sesuai watak hawa ngan die,,so skang sy dah marah member sy,,apasal sampai ep33 jer die download(sabar menanti die download episod sapai habis)

    ReplyDelete
    Replies
    1. like....layan sampai lebam..tunggu sis fara download okeyyy..

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq