Wednesday, October 31, 2012

Adam dan Hawa episode 40


update: online video dan download link

Salam,
Dah masuk episode 40?sekejap je rasanya.


Eja terus menyakinkan Ain agar merestui hubungan Johan dan Azie. Mula terbit curiga di hati Ain tentang Johan dan Azie.  Azie pula cuba pikat hati Johan walaupun tahu Ain dan Johan ada hubungan istimewa. Azie semakin Irisau dan rasa bersalah dan takut hubungan mereka diketahui Ain



Ibu Johan mula mengesyaki hubungan Johan dengan Azie,
 Am tidak putus asa nak memujuk Ain dan cuba memenangi hati Ain.Ain terfikir mengapa Am tidak pernah jemu dengannya.

Am: nanti esok kita jumpa tau.
Ain:ok
Am: ain!
Ain: ye~~
Am: *diam*
Ain: HELLO?
Am: tido nnt mimpikan am tau ok bye *tutup fon*


online video
download hotfile
akhirnya fail yang ditunggu-siap didownload
terima kasih atas kesabaran anda semua


9 comments:

  1. am,malu-malu nak cakap.hehe

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tggu part Ain kenalkan Am sebagai suami dia pada Fauzi...melopong Fauzi..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kereta ain rosak kan..:)

      Delete
  3. malam ini mesti tengok
    adegan sweet am..

    ReplyDelete
  4. saya sokong ain. bukan senang nk lupekan dan padamkan sejarah lama kalau am tak terus terang dari awl2 lagi dan explain smuanya

    ReplyDelete
  5. admin..bley x nk minta link tuk hotfile...maaf menyusahkan

    ReplyDelete
  6. ye..nak yg hotfile..guna hulkshare tak dpt bukak.. anyway TQ banyak2 admin... atas usaha sharing video ni.. :) i like

    ReplyDelete
  7. admin tau x tjuk lgu mase johan htr azie blk rumah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. afgan - yang ku tahu cinta itu indah
      lihat pada post koleksi lagu adam dan hawa

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq