Tuesday, November 13, 2012

Adam dan Hawa episode 47

update- video online dan download link

Am terus memujuk Ain bahawa dia sangat menyayangi Ain. Am terjumpa sekeping surat yang tercicir di rumah Ain(Nasib baik Am yang dapat).Am mengetahui gambar-gambar tu datang dari Dee.  Dee masih berusaha utk memisahkan Adam. Johan kini pening perhubungan mereka. Apakah yang Dee buat untuk memisahkan Ain dan Am. Am takkan berdiam diri lagi,



mujur am yang jumpa surat D

Azie atau Ain? Pulak!


Macamana nak bagitahu hal sebenar pada Ain



apa lagi  yg D nak?



berbincang dengan Zul pasal D

online video

hotfile

dah update dah ^_^

6 comments:

  1. kenapa x ley bkak ea..walupun da download..biasa bley je

    ReplyDelete
  2. Kenapa tak tengok online?
    try link ni..
    http://www.dailymotion.com/video/xv37ws_ahawa47-dramatvonline_shortfilms#.UKTBd-RfDVc

    ReplyDelete
  3. adik fara yg comel, ada tak download episod 46 - hotfile yang dalam format mkv tu? suka tul tgk part kat ofis tu.. hehehhee..

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq