Thursday, September 13, 2012

Episode 13 Adam dan Hawa







Update : Jom tengok sekarang

Ain tetap dengan keputusannya untuk bercerai.Kak Zah dan Mama Am cuba menasihatkan Am untuk lakukan sesuatu utk memujuk Ain.  Ain pula mendapat tawaran sambung belajar di Australia.Am dan mamanya pergi melawat keluarga Ain di kampung.



Watch D/motion/ YT

Download ep13

Episode 14







Jom tengok gambar Ain dan Adam di Australia

16 comments:

  1. wait episod 13....best sgt2....

    ReplyDelete
  2. Bila boleh tengok online pukul brape ye

    ReplyDelete
  3. belom lagi ke episode 13..??:-(

    ReplyDelete
  4. Blm upload lg ke?haiz saya dr singapore tak sabar rasenye nak tengok episode seterusnye.

    ReplyDelete
  5. Salam. Bila nak upload episod 13?

    ReplyDelete
  6. salam..harap2 dpt upload episod 13m tp pelik sbb dlm yg biasa2nye link semua x ada. Astro dah minta dibuangkan semuanya ke..

    ReplyDelete
  7. salam kak..
    dkt admya fb ade mention blog akak dah sampai viewer 1 juta,apply la innity..boleh jana pendapatan dari blog..hehehe just cadangan :)

    ReplyDelete
  8. salam kak..
    kat sini tak dpt tgk dari dailymotion..saya miss episod 12...minta jasa baik kat download lain..mediafire pun tak bleh buka, kena block.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.yeke?awak tinggal kat territory mana?
      maaflah..tak dapat nak upload kat tempat lain.-semua kena block.tak boleh download pakai hotfile?

      Delete
    2. Bila ye boleh tak upload sebelum pukul 10 trime kasih ye

      Delete
    3. ni link download utk sesiapa yang tak boleh upload thru mediafire/hotfile
      https://rapidshare.com/#!download|428p6|2766459695|Drama.Adam.Hawa.2012.SDTVRip.Episod.13.rar|410004|0
      billion
      http://billionuploads.com/2y12njn92f4z/Drama.Adam.Hawa.2012.SDTVRip.Episod.13.rar.html#.UFhYvrLiYi8

      Delete
    4. saya dah satu lagi link.cuba try tengok

      Delete

yang tukang komen.terima kasih banyak2.mohon diletak nama