Friday, September 28, 2012

Episode 21 Adam dan Hawa


update online video and link download

Ain seakan merasakan ada orang lain menggunakan biliknya. Ain bertanya pada adiknya,Eja. Namun,Eja menafikannya.
Adam cuba menelefon Ain,namun dia masih tidak berani bersuara.


Normah menegaskan yang dia amat tidak suka Johan terlalu rapat dengan Ain.
Am masih tidak berputus asa untuk setia menunggu Ain.Namun masih ada kerisauan di hatinya jika Ain menolaknya.Ain cuba memberitahu Azie tentang statusnya namun tak jadi.





Ain dan Azie pergi ke Airport untuk menghantar Johan.Ain  bertembung kali dengan Am. Ain terkejut melihat Am.

Lagu dalam episode - Akim: Bengang


sorry, lambat..enjoy the episode

watch online
download ep 21

Melancong ke Disneyland
Masterchef Malaysia 2

16 comments:

  1. bile akan letak link untuk ep 21 adam dan hawa? tak sabar nak tengok.. thanks anyway:)

    ReplyDelete
  2. Bile link nk kuar ni???x sabar nak tgk...tq

    ReplyDelete
  3. masih menanti..hope ada la yg sudi cepatkan..aamiin

    ReplyDelete
  4. kenapa link tue untuk episod 20 n bkn 21??

    ReplyDelete
  5. Episod 21 bila nk downlod ni...

    ReplyDelete
  6. ni bkn setakat putus asa je....nk putus nyawa dh tgu episode 21...ada problem ke dgn episode 21...???last week cepat je upload episode 20...kesian kt kami yg tak ada astro mustika HD....perlu kesabaran yg tinggi nak tgu sampai episode 80....alahai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betulllll...... tak sabor dah menunggu....:)))

      Delete
    2. sorry,lambat hari ni..kerja luar
      dah update video online
      download video on progress

      Delete
    3. tq very much admin....ingatkan astro dh block...sgt2 hargai jasa baik admin sb upload setiap episode....harap sgt dpt upload sampai episode 80....

      Delete
    4. insyaAllah.
      keep supporting me ok..

      Delete
  7. Alhamdulillah...ad jgak episode 21...stelah skian lme mnunggu...thx upload ye :)

    ReplyDelete
  8. nk tanya...ms hp ain berbunyi,nama sape yg tertera?sape yg cl?

    ReplyDelete

yang tukang komen.terima kasih banyak2.mohon diletak nama