Adam dan Hawa episode 18Adam makin rindu..makin sayang pada Ain. Entah kenapa perasaan tu makin kuat walaupun Ain terang-terangan menolaknya.

Adam kini sering ke kampong Ain melawat keluarga mertuanya. Dan secara tak langsung mendekatikan dirinya untuk mengetahui Ain lebih mendalam. Bilik Ain menjadi tempat Adam tidur.


Dengan secara tak sengaja Adam terjumpa Diari tulisan Ain yang ditinggalkan sebelum pergi ke Australia.

Entah kenapa Ain berterus terang bercerita kisah silam pada Johan. Johan terkejut dengan berita tersebut. Malah kerana itu juga hubungan mereka makin rapat kerana Johan seorang pendengar yang setia dan memahami.

Rahsia Ain hanya Johan yang tahu. Ain terpaksa berdolah dalik dengan Azie bila dikaitkan dengan isu hubungan cinta bersama Johan.

Johan yang makin suka pada Ain. Cuba mencari kaedah untuk menyelesaikan isu masalah kahwin cerai suami isteri. Johan sanggup mempelajari hokum hakam dalam perkahwinan.
tempat seorang isteri di sisi suami,mana Ain?


Sementara Adam mula rasa memerlukan seorang wanita. Dalam keadaan begitu Dee sanggup serahkan diri pada Adam. Adam mula berbelah bagi tentang perasaannya...Download episode 18 
Watch episode 18

Comments

 1. Tak sabar nak tgk ceta seterusnya

  ReplyDelete
 2. SALAM... DOWNLOAD PUNYA TAKDE LAGI KER??? TAK LEH TENGOK ONLINE... HUHUHU

  ReplyDelete
  Replies
  1. ada.link hotfile
   klik pada download ep 18

   Delete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...