Thursday, December 6, 2012

Adam dan Hawa episode 60




update: online video n download link
Eja dan Ain kat dapur,cerita pasal kedatangan ibu Johan dulu kOnOn nak meminang....Ain x tau hal ni.Then Mak Ain tanya samada Ain dah jumpa lOm dgn Ibu Johan???dah minta maaf??Ain terkedu..
Am dalam bilik plak ambil peluang membaca diari Ain...Ain curahkan rasa kasih dan syukur sebab menyatukan suami isteri yg terpisah lama sebelOm ini.Dan Ain pun berterima kasih jua pada mak dia...sesungguhnya dOa seOrg ibu dimakbulkan Allah.
Am tersenyum selepas baca...seikhlas hati,Am amat meyayangi Ain sejak dulu..
Ain dan Am minum petang sebelOm bertOlak balik...mesra dgn keluarga Ain.
Ain pun sempat minta maaf pada mak dia..sebab salah sangka juga dgn kata2 Mak dia terhadap Am..

dalam perjalanan pulang,Am bertanya pada Ain pasal Azie dan Johan..
Eja plak sempat ckp yg hubungan Azie dan Johan sekarang dilanda badai..
Am siap tanya...badai besar ke badai kecik??
Am dan Ain dah sampai ke rumah Mama....
Kak Zah yg sambut dOrang...Ain siap bawak lauk dari kampung..
then Am masuk,Mama terus tanya kenapa jemput Dee masa kenduri tu??
Am disOal dgn rasa marah oleh Mama...
Am kata,of cOurse nOt..bukan Am yg jemput Dee..
Mama kata,x salah nak jemput tp sekurang2nya minta izin jugak dgn Ain dulu..
Mama x suka dgn Dee sbb Dee tu banyak buat hal dulu..
ummm....
dalam kereta,Am dan Ain otw balik umah dOrang...
Ain tanya dgn Am,betul ke Am x jemput Dee...
Am jawab,Dee dtg dgn kawan dia...si Muzaffar tu..
but Ain kata,Dee masih simpan perasaan lagi pada abang sebab Ain ngk cara Dee tu lain...
Am malas nak ckp sebab Am lebih fOcuskan pada hubungan dia dgn Ain skrg...
x nak fikir yg lain...


Awal pagi dirumah Ain....Ain bangun dan masuk bilik Azie...masih kOsOng seperti smlm..
Azie x balik nampaknya...Ain mula risaukan Azie...

Am plak di office,dpt panggilan dari Mama...pasal isu yg Mama bangkitkan smlm.Dan Am plak selepas letak fOn,teringat Am hampir2 gaduh lagi dgn Ain dlam perjalanan pulang mlm tu.Ain x suka kalau Am masih layan lagi si Dee...sebab walaupOn Am dah berubah,Ain masih teringat pasal hal lama tu...sesuka hati je Dee pegang Am...peluk Am...Am pun biarkan je.
then fOn office Am berbunyi...Dee yg cOl,lagi marah Am jadiknya...x abis2 lagi ke??pastu Dee kata Am jeles ke kalau dia kawen dgn Muzaffar??
xde maknanya Am nak jeles sebab Am dah happy dgn perkahwinan dia...
kalau Dee kawan dgn beruk pun Am x jeles pun..
suddenly,Zul ketul pintu dan bagitau Am yg Am akan fly tO LondOn x lama lagi....ummm

Yg Ain plak,dah ada kat depan umah Johan nak jumpa Ibu Johan...
nampak plak Ibu JOhan keluar.



Opss,mama dah nampak gambar Dee

Mana Azie?
Mama takut D ada niat lain.- memang pun



2 comments:

  1. salam...sis fara comel..download cyber and hotfile plz..hohoho..TQ...

    ReplyDelete
  2. salam.. hotfile ade tak? cyber tak leh nak dload laa dari sini. huhuhu! Tq...

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq