Friday, September 7, 2012

Adam dan Hawa Episode 9


Sinopsis:

Ain bengang bila Adam menuduhnya untuk kenakannya. Sharina mula tak dapat menahan sakit perutnya di depan Adam.


Ain malu tapi buat selamba. Adam tak kisah janji Ain bersamanya kini.Seharian mereka bersama. Bila mendengar Adam bercerita tentang kerjanya,Ain bertambah semangat untuk belajar  lebih tinggi.

Cikgu Zauyah sakit hati bila melihat Adam bersama Ain.Di restoran Dee tergamam bila melihat Ain dan Adam makan bersama.



Download episode 9/ uploaded/ rapidgator

online daily/ YTube

episode akan datang-Adam nikah dengan Ain?



14 comments:

  1. mana link nyer..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum tayang lagi..takde la link sayang..
      kan kat post download kan baru update ep 8 je

      Delete
  2. Biase2 mase ni dh ade crite.....
    X sabar bnk tgk....

    ReplyDelete
  3. episod 9 pls...hehhe

    ReplyDelete
  4. da sepuluh kali open ni ingat da ada episod 9

    ReplyDelete
  5. Rse2 kn, mesti ade esok..
    Tgk lh tarikh komen kte tu..
    Hr ni kn 11hb, ctu 10hb..

    ReplyDelete
  6. Thanks Fina.. Finally i can watched Eps 9.. :)

    ReplyDelete
  7. mana kamu org tengok eps 9?

    ReplyDelete
  8. episod 9 ada link laen x untuk upload ea admin .....

    ReplyDelete

senang je nak komen.pastikan ada nama ye