Saturday, December 15, 2012

Adam dan Hawa episode 65


 update: hotfile link

Johan masih beterusan memohon maaf pada Ain atas apa yang berlaku.Ain mengakui,apa yang terjadi adalah salahnya juga.Ain membaca luahan hati Johan. Ternyata dalam pahit, ada manisnya perkenalannya dengan Johan. 
Namun,alangkah terkejutnya Ain bila terlihat gambar Am dan Dee. Benar dugaan Ain, Dee adalah gadis yang menemui Am di restoran tempoh hari.(Macam mana Ai boleh jumpa sampul surat tu??Ish,sedih lagi Ain.
Johan terserempak dengan Eja di restoran.Dia memohon maaf kerana melibatkan Eja dengan masalahnya.



download
peejeshare- klik pada create download, klik pada download here.





8 comments:

  1. salam sis fara...download cyber or hotfile plz...tak sabar nk layan lelama...hohoho..TQ...

    ReplyDelete
  2. assalam..nak tanya apa tajuk lagu masa ain baca email johan tu?dah try pikir..tapi still tak tau....plz....terima kasih..:-)

    ReplyDelete
  3. Salam sis...tak lehhh download...link lain plzzz...TQ...

    ReplyDelete
  4. salam sis...macam maner nak download uploadcore tue. tak faham lahh..plzzz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. free download,request download ticket,download
      kalau tak boleh gak,cuba peeje
      kalu tak boleh gak tunggu link hotfile ye

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq