Friday, November 2, 2012

Episode 41 Adam dan Hawa



Kita patut bercinta tanpa suara.

Update video online n download link

Tengah-tengah main sms dengan isteri tersayang, dee pula kacau daun..
Ish..dee  you ni meroyan ke apa?- Am

Dee tak berputus asa untuk memiliki Am.Dia cuba memerangkap Am supaya dapat kahwin dengannya -tangkap khalwat.(takut pulak tengok dee depan pagar cam tu)Namun Am,tidak mudah terperangkap.


I know you D- Kalau i bukak pintu ni pasti you nak perangkap I.
Dee nak jumpa Am.Akhirnya Am setuju berjumpa Am di luar.Naper Am setuju?? Patut Biarkan aje Dee ni

Dee masih berhasrat untuk bermadu
Tapi Am masih tetap dengan pendiriannya
Isterinya hanya Ain.
Naper la Dee ni tak paham2.Kahwin je la dengan mamat handsome aritue.

Please Johan.
Ain telefon Johan dengan niat nak memberitahu statusnya yang sebenar
Johan pulak bz.Boleh you call 15 minit lagi. 
Lepas 15 minit, Ain call lagi,tapi Johan tak angkat,rupanya pergi lunch dengan Azie


Hai, Jom lunch
Eh,you buat apa datang sini(gembira bukan main)

Ain jadi moody,bila masalahnya dengan Johan belum dapat diselesaikan
dan menjadi mangsa -Am
Ain naik angin lagi
Sabar je la dengan perangai Ain.



Baca juga:
OMG!Man Utd Fan Meeting!
Kukus,Grill, Panggang


Online video
Download hotfile
Hulkshare




ep 42

11 comments:

  1. ish dee ni tak serik-serik
    tak sabar nak tengok minggu depan

    ReplyDelete
  2. dee ya nang bujat... inggaaaaa ku dengan perangey dee ya.. mun dah urang sik maok ngan nya, undah agik oh.. bageyyy sekda laki lain gik di luar nun.. sak jak kenjaaa date/makan/dinner ngan laki lain.. ya ku madahh..

    ReplyDelete
  3. suka episode hari ni
    sweet je am dengan ain

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tengok
    rumah takde hd.huhu

    ReplyDelete
  5. betul tu fara, apsal am nak kuar gak .. biarkan jer dee merengek, meroyan tu.. hahahahaaha.. husband akak pun heran dan kata biorkan jer, buat apa nak layan lagi.. tapi akak fikir agaknya am pun rimas kot.. tu yg dia ikut plak dee kali ni.. macam bior anak kita merengek tak henti2 nak itu nak ini, kekadang last2 kita ikut jugak sebab letih nak dengar diaorg merengek.. tak malu dee...

    ReplyDelete
  6. am kan penyabar orang dia
    lagipun kalau nak biarkan dee susah jugak agaknya
    malam2 depan pintu rumah laki
    nanti terkena lagi am.

    ReplyDelete
  7. memang BEST! kalo nak beli novel dia, boleh beli online je senang kat http://novelmalay.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. maaf..boleh x kalw nk link tuk hotfile...
    sbb x boleh download laa gne dua2x link yg dberikan..
    maaf menyusahkan....

    ReplyDelete
  9. Sis fara...hotfile plz..hohoho

    ReplyDelete
  10. salam.bole tak bagi link hulkshare? yg tu laju sket..kalau hotfile slow cam kura2 la..anyway tq sbb provide link.. <3

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq