Monday, November 5, 2012

Episode 42 Adam dan Hawa


Update video dan download link

Sinopsis:

Ain mula rasa bersalah kerana sepatutnya dia perlu cuba membaiki keadaannya bersama Adam dan tidak sepatutnya pentingkan diri sendiri. Namun,lain pulak yang jadi.Masalah dengan Johan membuatkan fikiran Ain berserabut.Ain mula rasa bersalah kerana sepatutnya dia perlu cuba membaiki keadaannya bersama Adam dan tidak sepatutnya pentingkan diri sendiri. Adam mula terasa hati dengan sikap Ain dan cara dia melayan Adam.
Ain marah bila Am panggil isteri

Aa,buat-buatlah.Lepas ni jangankan 8 tahun,sampai bila-bila pun Am takkan dapat cari Ain.

Pergilah,pergi. Am tetap cari Ain
because YOU'RE MY WIFE

Sikap Ain membuatkan Am hilang sabar. Kedua-duanya naik angin.


Namun perasaan bersalah tetap wujud dalam diri Ain.Ain cuba call Am tapi tak dijawab pula..

Fauzi cuba baiki kereta Ain- Pandai ke?

Am cuba call Ain.Ain ingat Azie,lalu bagitau dia ada masalah
Am pun panik- Ain,Ain nape-Nak minta tolong aper

Johan pula semakin kalut dan serabut dengan perasaannya sendiri. Azie sendir sudah mula berani menyuarakan perasaan hatinya yang terpendam sekian lama.





Lebih berani Johan bertanya sesuatu yang agak keberatan untuk Azie menjawab persoalan tersebut.

Lagu ep 42


Rasanya part kereta rosak mesti separuh je. Mesti lepas tu bersambung..:)dah agak dah.


online video
Hulkshare
Uploaded
Hotfile

ep 43

10 comments:

  1. yessss, kereta rosak, antara scene paling ditunggu.. yang am naik angin tu pun best gak sebab baru logik, sbb mestilah kekadang hilang kesabaran.. dia manusia biasa gak.. lepas ni barulah ain slow down dah ego dia.. perlahan2 redha dgn jodoh yang ada.. best.. best... heheeheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaupun tense
      tapi seronok tengok rasa am divisualkan macam dalam novel

      Delete
    2. yup fara, memang seronok tgk am dan ain divisualkan, walau tahu jln ceritapun kita tak sabar nak tgk camaner dua karektor ni merialisasikan am dan ain. plot cerita dah kuat, pelakon pun perlu kuat. kalau dalam buku penceritaan lebih kepada ain, so mmg itulah ain yang digambarkan dalam buku. side am pulak tanggungjawab penulis skrip pulak utk kembangkan apa yang berlaku pada am. Bagi akak, mmg both of them perfect for the role. Tak salah global dan aisya sofia pilih dua org ni. hehehehee.. Akak pun rasa scene kereta rosak ni hujung2 episod 42, pas tu bersambung.. argggghhhhh... tu yg tense.. esok pulak... hahahahaha...

      Delete
  2. Ha amek kau ain. Kena setepek dgn am!!

    ReplyDelete
  3. Ha amek kau ain. Kena setepek dgn am!!

    ReplyDelete
  4. dah agak dah time scene keta rosak mesti bersambung punyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saje je bagi orang tension
      potong stim betui la!!
      bersambung

      Delete
  5. Nk tgk episod ni...x sabar dh...

    ReplyDelete
  6. sis fara...hot file plz..hohohoho

    ReplyDelete

terima kasih atas komen uolls. bila nak komen pilih name/url. kemudian letak nama. beri kerjasama ye.