Friday, January 4, 2013

Episode 80 Adam dan Hawa(Episode akhir)

Assalammualaikum semua,

update: online dan download link
Akhirnya Adam dan Hawa, our favourite series dah sampai ke penghujungnya.




Am dan Ain di laman rumah mereka...Ain kata,Am pergi ke luar negara atas tugas2 yg menanti.Kak Zah tolong hantarkan Am..Ain dOakan keselamatan Am dlm hati.Dirumah,Ain sibukkan diri mengemas2 serba sedikit bilik baby mereka...

Ain sempat menghadiri majlis penikahan Azie dan menemani sepanjang Azie meraikan hari bersejarahnya.Azie & Johan bernikah di masjid.Ain bersyukur sebab segala kemelut yg dihadapi oleh Ibu jOhan dgn Mak Ain terhapus sebegitu sahaja.Ain mengatakan,baby dlm perut dah pandai menendang2 dan Ain merasa sakit...But,dlm masa yg sama..Ain mendOakan kebahagiaan kepada 2 org sahabatnya...selamat pengantin baru.


Azie dpt sebentuk cincin jugak dari JOhan semasa upacara pembatalan air sembahyang

di hOspital Ampang,Eja dan Mak dia sedang mengisi bOrang kemasukan Ain ke hOspital..then Erin dan Mama pun baru sampai.Mama tanya dah ada tanda2 nak bersalin ke??Mak Ain kata,Ain dah masuk dlm tp belum ada tanda2 melahirkan lagi.Mereka sama2 menunggu....Dee dan Muzz pun ada sama tanda sOkOngan sebagai kawan.

Tiba2,nurse bagitau yg dah tiba masa Ain akan melahirkan..hanya seOrg yg leh menemani Ain.Tepat pada masanya,Kak Zah sampai dgn Am...Am terus masuk menemani saat Ain melahirkan baby mereka.Alhamdulillah,segala2nya selamat...Am men'iQamat'kan baby perempuan mereka.Comel....Am duduk belakang Ain,sambil membelai baby.Ain memangku baby...sambil tu,Am memaut Ain dan peluk Ain sedikit.Manja 



Dee plak sempat melawat Ain jugak dgn pacit muzz...mereka berdua meminta maaf pada Am dan Ain atas semua yg berlaku dulu.Ain tumpang gembira ngk Dee bahagia dgn pacit Muzz...dan suka masa ni sebab Am menggenggam tangan Ain.Dan.Azie dan Johan plak sampai...

dukung baby.Mama dan Mak Ain plak tanya apakah nama yg ingin diberikan pada baby pertama Ain-Am??Am suruh Ain yg cakap atas persetujuan bersama....Arissa Nurashikin.

Flashback sweet memory

Lagu: Di bawah LangitMu opick

Moga kebahagiaan ini sampai ke akhir hayat






online video

cyber
zippy
hotfile

terima kasih kerana sabar menunggu





7 comments:

  1. Salam Sis fara..download link plzzz...Hohoho..TQ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah update
      hotfile nanti ye
      (kalau boleh letak nama ye)tq

      Delete
    2. Salam sis fara..link cyber tak leh pun...keluar gambar lahh..huhu

      Delete
  2. Saye tunggu yg hotfile or zippy. Cyber tak leh dload kat opis nih. Huhuhu! Maceh juta², sis fara... Hehehe!

    ReplyDelete
  3. Thankz sis Fara.dpt jugak sy tgk smpi hbis :)

    ReplyDelete

senang je nak komen.pastikan ada nama ye