Tuesday, September 18, 2012

Adam dan Hawa episode 15



Ain kini tiba di Australia dan mempunyai teman rapat yang gila-gila Azie. Kehadiran mereka disambut oleh Johan pelajar senior.Pertama kali jumpa, Johan merasai sesuatu perasaan yang lain.Johan selalu membantu mereka berdua. Ini kerana Johan akan sentiasa berjumpa Ain.
Adam dan mamanya pergi ke kampung untuk menjernihkan keadaan.
Adam terpana bila Ain meninggalkannya begitu sahaja,.
Tadika sunyi tanpa Ain.Cikgu Zauyah mula mengaku salahnya pada Ain.

Kini setelah beberapa tahun,Adam dan Ain saling merindui,cuma ego menguasai mereka.

Suatu hari,ketika berjalan-jalan,Ain tergamam bila seseorang yang dikenali di depan mata.

Lagu latar: Ratu- Triad


Am:Saya Adam Makcik..
Mama: Mak
Am: Mak



 Huhu...Renungan Adam bila Mama menyuruhnya menjalankan tanggungjawabnya sebagai suami kepada Ain

suka tengok adam dalam episode hari ni,


Online Daily/YT

Download Hotfile/Uploaded

episode 16

2 comments:

  1. Kak, saya pakai iphone tapi takboleh tengok through dailymotion. ): tolong kak. Saya dari sg ni. Hari2 tengok dari page kakak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah letak satu lagi link..cuba try
      boleh tengok tak?

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq