Adam dan Hawa episode 66

update online video download link

episOde-66 Adam dan Hawa mlm ini bersambung lagi dgn kisah Ain yg masih memegang gambar2 Am dgn Dee dlm bilik.
esOknya pula,Johan tersermpak dgn Eja disebuah cafe,Johan cuba minta maaf tetapi terganggu dgn panggilan telefOn.Eja berlalu pergi...Azie pula sampai.
Ain dirumah pula,masih lagi mengemas..






sedang Ain cuba memasukkan buku2 dan kOtak dalam almari bilik,kOtak kayu milik Am terjatuh tanpa sengaja.Ain kutip nOta2 dan membaca setiap isi hati Am..
dan serta-merta Ain juga teringat saat Ain marah dan sangsi pada Am dlm kereta dulu.
akhirnya Ain sedar,sayu hati bila dgr Ain mengucapkan Allahuakbar sambil menangis memeluk nOta2 tulisan Am..
Azie dan Johan jumpa Ibu Johan di rumah...Ibu Johan ni masih x leh nak beralah dn terima kesilapan diri tp dia bOleh terima Azie bersama JOhan semula...then Johan dan Azie keluar bersama bincang masa depan dOrang..finally,Johan beli sebentuk cincin khas utk Azie...


Ain mula cramp kaki
bila Eja dapat meset dari Johan,Eja rasa bengang dan tertanya2 apa sebab JOhan nk jumpa Eja lagi ni???
ummm...
Ain di rumah,mcm x sihat...x sedap badan...kurang selera makan walaupOn Azie nak belikan apa2 makanan utk Ain.SebelOm Azie keluar,Azie pesan kalau ada apa2 hal,cOl dia...sebab Azie risaukan Ain bila x sihat mcm tu...
Ain baring di sOfa,sempat meset Am bagitau yg Ain skrg x sihat,kaki selalu cramp,pedih ulu hati...betul2 sakit.
Am jawab,kenapa pula jadi mcm tu??


then  sempat lagi kata itulah marah2 lagi kat suami,dOsa kOt?
pastu Am sOh cOl mama,she knOw what tO dO...
Ain geram sebab Ain perlukan Am...
esOk paginya,Azie masuk bilik Ain offer Ain gi klinik...
Azie tanya gak Am tahu x yg Ain sakit ni??
Ain kata yg Am xde kat sini...Am kat LondOn dah 2 weeks..
Azie teka yg Ain pregnant bila ngk keadaan Ain yg pucat dan berstOkin mcm tu...
Ain cuba menafikan...
selamba je Azie tanya Ain sama ada Ain dgn Am dah......pastu wat muka nakal..hahaha


online video
download
zippy share
hotfile

Comments

  1. salam sis fara...download cyber or hotfile plzzz..hohoho...TQ..

    ReplyDelete
  2. sis..download plzzzz...

    ReplyDelete
  3. download tak der lagikkk kerr sis...

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...