Friday, November 23, 2012

Adam dan Hawa episode 53


update video online dan download link


Johan  keliru tu masih tekad untuk mengahwini Ain.
Kenapa dengan Johan ni? Tak reti bahasa ke?.Azie pula berangan-angan tentang cincin yang dibeli Johan,sedangkan Azie tidak mengetahui cincin itu dibeli untuk Ain bukan untuknya.
Johan akui masih sukar untuk melupakan Ain dan memaksa ibu bapanya pergi ke rumah Ain. Dia masih menaruh harapan agar Ain boleh menerimanya. 
Ain terus balik kampung bila emaknya calling yang ibu bapa Johan akan datang ke  kampung. Bila Azie datang ke rumah Johan, Johan mengatakan ibu bapanya hadiri jemputan kahwin. Kesian Azie,hidup-hidup kena tipu dengan Johan.
Ain turut pening bila Johan masih belum lagi beritahu pada ibu bapanya.
Normah cuba membantu Ain menyelesaikan masalahnya dengan Johan.




Mama masih bertegas untuk adakan kenduri untuk Ain dan Am.



Ain menerima panggilan dari Mama, Mama banyak bicara tentang kenduri. Kata Mama, Am akan memberitahu detail tentang kenduri tersebut.Am pula, depan Mama,  berlakon -buat-buat yang Ain sayangkannya. Saje je ucap i love you too sedangkan Ain tak cakap apa2 pun.hehe
Normah terkejut bila mendengar kata Faridah yang Johan masih menyayangi Ain dan ditambah lagi dengan pemberian cincin Johan kepada Ain.
Akhirnya, Normah berterus terang tentang status Ain. Terkejut ibu Johan.
balik dari rumah Ain, Johan terus dikenakan larangan bertemu Ain.

online video

cyber
project free upload
hotfile
sorry lambat update

8 comments:

  1. geramnya dengan Johan ni
    masih lagi nak mak dia meminang Ain!

    ReplyDelete
  2. abang reboding tengah konpius.. shiannn dia... huhuhuhuu..

    ReplyDelete
  3. dah la johan tuh berlakon kayu.. muka bajet hensem .. pelis la .. sapa la plih dia jadi johan.. potong stim adam hawa

    ReplyDelete
  4. terkejut mak ain
    bila ibu Johan bawa cincin
    Johan ni memang nak kena nie

    ReplyDelete
  5. Ni lah jantan x ada harga diri...memang x malu punya rebond....haizzz
    dah tau si Ain dah balik pada si Am pun dia nak sapu....cian si Azie

    ReplyDelete
  6. nak yg hotfile dik

    ReplyDelete
  7. nak link download hotfile punya..ade tak?

    ReplyDelete
  8. FARA..
    TAKDAK UPDATE EP 54 KE..HWAARRGGGHHH

    ReplyDelete

yang tukang komen.terima kasih banyak2.mohon diletak nama