Koleksi lagu dalam Cinta Buat Emelda


Lagu tema Cinta Buat Emelda...
semakin menarik cerita CBE nie...lagu pun makin banyak..hehe


Nera- Hatimu Milikmu


episode 1
Lagu background- muzik shaja




Comments

  1. mohon share ye...byk lagu best dalam cerita ni, tapi banyak jugak yang saya tak tahu tajuknya..

    ReplyDelete
  2. lagu Pasha Ungu Feat Adelia - Penghujung Cintaku pon ada gak....slalu main ble last citer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..best lagu nie...tapi yang keluar cuma muzik je

      Delete
  3. Saya tujukan playlist ini buat Admya ye..selamat mendengar..sygnya lagu Randy tak dpt dimuatkan kena block masalah code

    http://www.mixpod.com/playlist/88612152

    ReplyDelete
    Replies
    1. me_ fara, awak tengok dalam carian Google taip nama saya Safiah Sulaiman Mixpod atau facebook Safiah Sulaiman ( page) ada gambar bunga mawar merah putih,klik like kalau suka ye..sama2..

      Delete
    2. lagi best kalau lagu anuar zain "seditik Lebih" di muat kan dalam babak aril fatah pujuk emelda ....baru trasa feelling nya.....

      Delete
  4. apa ya lagu dlm episod 10 yg ada sebut 'ya Allahu ya Rabbi'

    ReplyDelete
  5. ape tjuk lagu dlm episod hri ni msa papa die cite at aril tntng emilra kt kolam mncing..lgu tu kluar masa playback emira mnnggal..masa tu emelda kt tpi jnazah emira...lagu tu kluar

    ReplyDelete
  6. Cite neh tersangat la best..mula2 tengok pun sebab flow ceritanya..tp dh terlekat minat kat pelakonnye..nank2 Fizo Omar..hahah,,angau kejap!

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...