Thursday, April 12, 2012

Cinta Buat Emelda episode 12



Salam sayang buat semua pencinta-pencinta cinta buat emelda 


Hari ini traffic full dengan Cinta Buat Emelda  episode 12..korang tak sempat tengok ye..kalau tak sempat tengok,apa kata korang tengok kat tonton...easy je..


Bagi yang tanya lagu episode 12 cinta buat emelda,lagu -lagu masih sama seperti episode lepas.Korang boleh tengok dalam entry post lepas


Seingat saya ada lagu Wali Band- Ya Allah(episode 9)babak emira dan emelda
Denganmu aku Hidup, Raisa(episode 9)


Bagi peminat-peminat opick yang mencari lagu opick dalam cinta buat emelda(semuanya ada pada entri lepas
tapi takpe saya senaraikan balik.Setakat ini ada 3 lagu opick dalam cinta buat emelda

  1.  Opick feat Amanda
  2. Opick - DenganMu aku Hidup
  3. Opick - Allah Maha Cahaya
Lagi apa ye...
Bagi yang nak tahu ringkasan episode hari ini
Episode hari ini,Emelda imbas semula saat Emira memanggil Emelda ke Ireland.Emelda terkejut Emira telah mengandung dan sanggup melanjutkan pelajaran ke England semata-mata untuk temankan Emira. Selepas itu,Emelda sanggup pulang ke Malaysia selepas Emira disahkan hidap kanser walaupun dia tak habis study.Yang lebih sedih lagi,Emelda sanggup mengaku Dania adalah anaknya demi Emira.
Korang tentu tertanya-tanya kan kenapa keluarga Emelda sanggup terima Dania. Ini disebabkan Emelda adalah anak kesayangan keluarga,kakak kesayangan Emeriz.Kalau Emira yang mengaku,tentu,keluarga diorang tak dapat terima.Sebab itulah,Emeriz kecewa bila Emelda mengaku Dania adalah anaknya.Ending episode hari ini Emelda bersetuju kahwin dengan Aril demi Dania...
Ok,setakat ini je dulu ye..minggu depan kita sambung...
Episode minggu depan sudah tentunya Emelda dan Aril Fatah berkahwin

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq