Tuesday, May 1, 2012

Cinta Buat Emelda episode 22



Aril mengikuti Emel pergi ke seminar disebabkan perasaan cemburu yang belum hilang selepas pertembungannya dengan Maliki dan Nazri. Namun,Maliki  dapat merasakannya dan dia membawa Alia bersama agar Aril tidak cemburu lagi. Dia dan Alia akan membantu untuk mengeratkan lagi hubungan Emel dan Aril.
(Kalau dalam novel Aril dan Emel bercuti di Sabah).
Nazri menyerahkan gambar dia dan Emira kepada Zalida.
Azida pula memaafkan Fiona(awek drift Emeriz).Fiona terkejut dengan keluhuran hati Azida.
Aril dan Emel banyak meluangkan masa bersama dan ini mengembirakan Maliki dan Alia.
Zalida nak bongkarkan rahsia Emelda (tapi dia tak tahu yang Aril dah tahu hal sebenar)
Di saat Emel berasa gembira  dengan kehamilannya Zalida pula hadir memberitahu hubungannya dengan Aril. Zalida buat spoil je lar..
Aril pula menerima tamparan apabila Nazri menyatakan Dania bukan anaknya dengan Emira.


CBE 22
Lagu episode 22:

9 comments:

  1. Thumbs up sis..suka sngt ngn ur blog,pnceritaan jln cerita CBE setiap ep sngt details..sangat mmbantu.keep it up!^_^.

    ReplyDelete
  2. hi, like ur blog...spend one hour already just to explore ur blog (tgk lagu cite CBE)...a.way apa nama lagu sentimental dalam episod 23..yang lirik ada 'maafkan ...ku tak sempurna' x pasti sgt.....mcm lagu indon ada gak ...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi,tq for spent time exploring my blog
      lagu tu lagu opick tajuk rapuh

      Delete
    2. such a gud effort sis,,really tq :)

      Delete
    3. thanks nak try upload lagu tu..hehehe..pas ni kalo x bksmptn tgk blhlah g blog ni..hehehe..

      Delete
  3. Hi, lagu ape eh episode 23 part emel bagitahu zalida yg die rela bermadu. Time zalida dah nak excident tu.

    ReplyDelete
  4. slm sis..
    ada follow drama duri kt astro prima tak?ada link utk download cerita tu tak?

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq