Saturday, May 9, 2015

CPUV Mei: Zurich Co Pilot



 Sediakan Payung sebelum Hujan, peribahasa ini selalu dengar kan
Tapi adakah kita benar2 faham akan maksud peribahasa ini? Maksudnya kita sediakan perancangan atau perlindungan sebelum apa-apa berlaku. Walaupun segala yang berlaku adalah takdir Allah,namun kita sebagai manusia tak boleh nak berserah pada takdir semata-mata.
Sebab tu, kita kena perlindungan diri dan keluarga.Macam mana?Jawapannya Insuran.
Untuk perlindungan dan perlaburan.
Zurich Flexilife  Plus adalah insuran yang flexible. Kan ader insuran untuk personal accident je,tapi takde simpanan. Tapi Zurich membantu anda dengan menyediakan perlbagai pakej yang bermanfaat untuk kemudian hari samada perlindungan,perlaburan atau simpanan(yang mana anda suka)

Yang hebatnya Zurich ada sediakan Co pilot kad
khas untuk legal protection jika anda terlibat dengan insiden atau accident.

Untuk maklumat lanjut boleh melawat ke website
http://www.zurich.com.my


No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq