Monday, July 29, 2013

Slot Akasia: Wedding Breaker/ Ariana Rose







Assalammualaikum,

Tidak sabar rasanya menunggu novel Wedding Breaker didramakan. Drama ini dijadualkan ditayangkan pada 31/12/2013. Tajuk  drama pun telah bertukar kepada Ariana Rose.

BTS drama Ariana Ros-like FB WeddingBreaker
Jumlah episode :28


Lagu tema Ariana Rose
Download episode 1- episode 28


Sinopsis:

Ia mengisahkan Ariana Rose yang berkawan baik dengan Tengku Juwita setuju untuk berlakon sebagai gadis yang pernah menjadi girlfriend Tengku Adam Kamil. Tengku Juwita sebenarnya tidak mahu berkahwin dengan Tengku  Adam Kamil, lalu dia mencadangkan agar Ariana berlakon sebagai wedding breaker. Perkahwinan tersebut dibatalkan dan maruah keluarga Tengku Adam Kamil telah tercalar.
Berang dengan keadaan itu, Tengku Adam mengupah spy peribadi untuk menyiasat siapa Ariana Rose.Tengku Kamil cuba mengetahui siapa dalangnya,namun Ariana tegar untuk tidak memberitahu. 
Tengku Kamil akhirnya meragut kesucian Ariana dan disebabkan itu, Ariana memberitahu kisah sebenar.
Sejak itu, Ariana membenci Tengku Kamil. 
Untuk melupakan sejarah hitam itu.Ariana mula melakukan kerja-kerja amal.Tanpa disangka, Tengku Adam adalah penyumbang besar dana kebajikan di mana tempat Ariana bekerja. Tengku Adam mula jatuh cinta pada Ariana namun tidak pada Ariana. Malah dia semakin membenci Tengku Adam.

Ariana Rose dipinang oleh keluarga Tengku Adam tanpa pengetahuan Tengku Adam dan Ariana menerima lamaran tersebut .Disebabkan kecewa lamarannya ditolak Ariana, Tengku Adam pergi menunaikan umrah. Bila pulang, dia mendapati, yang dia akan berkahwin dengan Ariana-gadis yang dicintai.Ariana juga tidak tahu siapa bakal suaminya hinggalah pada hari penikahan.Ariana terkejut tapi dia menerima suaminya dengan perasaan terbuka apatah lagi melihatkan suaminya telah banyak berubah.

Ending- Mestilah happy

Pelakon Utama:


Keith Foo - Tengku Kamil
Nur Fathia- Ariana Ros
Tasha Shilla- Tengku Juwita
Hisyam Hamid- Harith
Nabila Huda- Liyana
Arja Lee- Ramzul
Syatilla Melzin- Sophie
Mustapha Kamal - Tan Sri Tengku Muhriz
Liza Abdullah- Puan sri Lisdania
Datin Ziela Jalil- Datin Asra
Jalaludin Hassan- Datuk Wan Jusoh.
inilah pelakon Ariana Rose

              



admya:

Apa pandangan korang tentang pelakon yang dipilih dengan watak utama?
Pelakon utk watak TAK


ni scene nikah tak jadi









gambar credit kepada Ariana Rose instagram./Nur Fatiya Latif.

ArianaRose ke filem?

131 comments:

  1. Tak brp minat dorang dua. Nk nazim othman ngn neelofa or emma

    ReplyDelete
  2. Tak sesuwei lgsg.. Siti Saleha n Sein Ruffedge lg masuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry lah sein hndsome tapi somehow lakonan x menjadi.

      Delete
  3. X berapa minat ngan fathia..tp aiman ok lah.klu di gandingkan dengan neelofa atau emma maembong ok kut tp couple paling ideal yg bleh bw watak ni rasanya fazura dan remy ishak.lol.

    ReplyDelete
  4. Sy suka je wlpn bkn pminat dorg ni.fathia mmg talented.aiman pn x mdukacitakn.1st impresion blakon dlu pn dorg xkaku.so mmg ade bakat.kta tgk je nnt lakonan mntap ke x.dun judge the book by its cover frens..

    ReplyDelete
  5. Tak sesuai la. TAK is too special. Sangat berkarisma. Susah kot nak cari. Aiman Hakim ni ... sesuai bwk watak remaja2. Knp tak bgi Sein Ruffedge ke, kan ..... (?) Heroin pon sama. Mungkin boleh bgi Fazura.

    Tsk tsk. Nampak tak kena sangat Aiman Hakim Ridza bawak watak TAK :( //my opinion

    ReplyDelete
  6. asal tak nazim othman? heroin tk sesuai la

    ReplyDelete
  7. rasanya kalau izara aishah dgn nazim othman lg sesuai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes,, I agree with you :)) Me, sebagai pembaca novel rasa memang sesuai kalau izara aishah pgg watak ariana rose sbb dia ada ciri2 tu.. tak fhm knp pilih fathia. maybe sbb dia putih bersih kot mcm dlm novel tu ckp ?

      Delete
    2. Izara x brapa sesuai..lakonan masih kayu..Nazim x brapa jantan dan kurang romantik..Fathia dan Keith Foo mmg sesuai selps tgk drama tu..

      Delete
    3. i do like nazim otham, but izara aisyah is a big 'NO'. come on guys, tengok la cara dia belakon, sorry to say.

      Delete
  8. jangan laa diorg lagi...tolong laa...saya dah baca novel ni dan novel ni sangat laa best..my feveret novel for this year...pleasee laa tukar orang...cukup laa diorg berlakon kat drama diandra...pilih laa nazim dengan emma maembong....

    ReplyDelete
  9. hmm..ok... srsly, xde sorg pn pelakon msia yg ssuai as TAK.. and both the lead must hv chemistry.. but this one?? idk.. he dont give me a tough, bad guy vibe.. and mind you ariana rose has average height meanwhile fathia is really tall.. contradict eh?

    ReplyDelete
  10. Hero maybe ok.. But not fathia.. Masih ramai lg pelakon2 wanita selain fathia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agree100peratus.dia ni favourite tv3 wpon lakonan kurang harap rupa.cntik pon kalau lakonan x brkesan ibarat patong x bernyawa.

      Delete
    2. hello? fathia pandai belakon okay? better than neelofa and better than izara aisyah.

      Delete
    3. yes... setuju... dorang bdua sgt best. neelofa??? hmm

      Delete
    4. fathia mmg pelakon yang berbakat. dont judge sbb die cantik je.sekarang dh terbukti dah watak lakonan die berkesan....menangis jugak tgk cte ni

      Delete
  11. Gosh. I don't really like her. But, I hope that the drama will not far astray from the original novel. Hope that the actor and actress chosen will play their important role in spicing up the drama.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. rasanya dah confirm. fathia sendiri bagitahu dalam temubual dengan metro.

      Delete
    2. Untung dpt wtk novel popular wpon berlakon kureng feel.anak emas tv3!

      Delete
    3. she's talented as well as beautiful. this is how malaysian people think, blm tgk dah judge mcm2 die xboleh bwk watak la... korg jd produser je la pilih pelakon

      Delete
  13. OMG... jangan... xsesuai..

    ReplyDelete
  14. watak ariana rose: nora danish /fazura watak adam : aqasha sbb adam seorang yg arrogant,casanova...ekspresi muka aqasha sesuai sngt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong yang Aqasha tu tp aqasha mcm pendek skit for lelaki and watak adam tu. i think nora not suitable la. my opinion

      Delete
  15. Why Aiman? Melalui apa yang saya bacalah, TAK tu sangatlah matang. Dia tu CEO, Aiman kalau bawak watak jadi anak CEO sesuai lah. Bukan nak cakap apa, just Aiman is too young to take this. For me, it's better to take an older actor for this character. Berat kot TAK tu punya watak. Fathia tu, maybe boleh kot as ada sikit Ariana dekat dia. Tapi, if it is chosen and confirmed that they will act, apa saya boleh buatkan. Hoping the best for the drama sebab loving it!

    ReplyDelete
  16. Tak sesuai , nazim osman dgn wawa zainal laaagi best ! ... tak naklah tengok klau diorang yg blakon !

    ReplyDelete
  17. Ok je sb pelakon yg bole bw watak yg dikatakn x sesuai ...itula pelakon sebenar. Fathia ada gaya ariana ...aiman good looking . Kene mature kn sikit penampilan...x saba nk tgk.i m sure both of thm wil b great togethr...





    ReplyDelete
  18. bukan ke hero dia farid kamil ke? heheh itu yang aku dengar..

    ReplyDelete
  19. better farid kamil dgn diana danielle.. sah suami isteri... novel ni banyak adegan sentuhan kecundang...huhuhuhu

    ReplyDelete
  20. @TWB fan
    Farid Kamil and Diana Danielle is the best choice!!!!

    ReplyDelete
  21. dua-dua x sesuai..kalau adi putra dengan nora danish atau nelydia senrose atau emm maembong sesuai sekali

    ReplyDelete
  22. omg TAK BEST LANGSUNG HERO HEROIN. XSESUAIIII

    ReplyDelete
  23. ok ape kalau Aiman Hakim dengan Fathia...Dalam cerita Diandra tu ok je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita budak2 ok kot not for this novel.

      Delete
  24. I Prefer Nazim Othman Because He Look Arrogant And Pretty Man Maybe? And Wawa Zainal Because She Just Like Ayu.. Ayu Gitu ! And Please ! Not Aiman And Fathia !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nazim lemah lmbut sgt,wawa xpndai berlakon harap rupa Saja.

      Delete
    2. Tapi Mmang sesuai kut Nazim othman Bcause dia boleh bawak watak lembut dan arrogant . Wawa Zainal pun sesuai sebab mata dia membundar dan lembut macam Ariana Rose , tetapi semenjak kes berhijaab dan kahwin senyap rasanya dia dah tak belakon dah kut.

      Delete
  25. Before dorg pilih pelakon dorg dh casting..so we just wait and see.. dh tgk nny bru judge

    ReplyDelete
  26. Nape x Awal Ashari dgn wife dia Scha..hehe...
    Or Aeril n Nelydia..suka tgk diorg dlm Cinta Jannah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb Scha terlalu tinggi kot and Awal tak sesuai kot watak adam tu tapi pelakon2 yg dah confirm ni lagi tak sesuai hahaha

      Supposed diorg amik husband and wife utk this watak sbb ye it more to marriage life.

      Delete
    2. Aeril does not look intelligent n classy for the role. Nely too softie no guts for ariana.

      Delete
  27. xpyah laa bua drama. xsesuai kot. semua nak amik dari novel. sibuk je ! ish !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. xbest la semua novel nak di dramakan..

      Delete
    2. Amatlahh setuju , and sometimes plot dan cerita dorang lari Malaga ditukar-tukarkan ceritanya dari yang sebenar tapi kalau yg ditukarkan itu best x apalah ! Klau tak best achaner ?

      Delete
  28. i prefer nazim othman and izara aishah...
    diorang lgi sesuai..........

    ReplyDelete
  29. Sukar nk dpt calon yg nmpk both macho n intelligent but farid kamil is the best choice among the others.kalau heroine x cukup rupa semata2 tapi lakonan juga penting.saya Suka Tiz zaqyah sb comel,putih fits the description in the novel,lakonan Memang mantap.cuma syg dia dh baru brlakon dgn farid Dlm drama jodoh itu milik kita.syg semua wtk best Dlm novel dpt pd aktres lain.

    ReplyDelete
  30. Tak best lha lakonan aiman .die tuh tak pandai berlakon n too young .nazim ok lha .handsome and smart ..

    ReplyDelete
  31. Hmm .for heroin fazura ok kud .cantik n tak kaku .ad sikit macam arianna .

    ReplyDelete
  32. maybe aaron aziz..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agreed..AA or nazim othman

      Delete
  33. bcoz TAK is tall,smart & handsome guy..
    ade karisma..kaya..dlm novel pun ade mention yg TAK size die bsar ckit..
    rasenyer better cari actor yg dh matured ckit..aiman is okay..just too young..

    ReplyDelete
  34. aiman n izara lg sesuai..watak adam mmg sesuai ngan aiman..izara pon ok xtrlalu tggi sprt yg d gambarkn dlm novel..

    ReplyDelete
  35. xsesuai..aiman too young la..lari dari watak kot..cari la pelakon yg matured sikit..
    kalau watak heroin bagi Fathia maybe boleh la,,tapi kalau siti saleha or heroin love u mr.arrogant ok kot...^_^

    ReplyDelete
  36. Farid Kamil And Fathia dah confirm . So, mari kita redo ..Haha , tpi kalau Nak suggest tu pun masih boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hero FK pun belum confirm
      Evelyn Rose bagitau Pn Ziela Jalil masih mencari hero yang sesuai

      Delete
  37. Azlee Khairi ngan Emma Maembong @ Remy ishak ngan Emma Maembong

    ReplyDelete
  38. Fathia tak berape sesuai sebab dia sesuai perwatakan macam lasak sikit. Dalam novel, perwatakan Ariana tu mcm gadis sederhana. Cuba try tasha shila. Okay kot.
    Yang lelaki tu sesuai yang mamat gigi besi dlm pisau cukur. Okay kot

    ReplyDelete
  39. Kenapa semua novel nak jadikn drama? xfhm lah. .

    ReplyDelete
  40. Saya tgh fikir bgaimana part agama. .. Tu kekuatan crita ni... D mna adam kmil mengaji solat taubat... Tu yg buat sweet

    ReplyDelete
  41. keith foo...omg!!! i mmg minat dia...ahahha..sesuai sgt dgn watak Tengku Adam Kamil tuh....

    ReplyDelete
  42. keith foo..wah.. tringin nk tgk die lead actor.. dlm drama mr .arrogant best.. neway..lakonan ni agak mantap la ku nk dibanding ngan aiman..tu.. pd pendpt aki la.cumw watak ariana tu. klu pd muke mgkn seswai fazura kot.. tp mgkn fathia boleh tonjolkn kelainan.. wait n see..

    ReplyDelete
  43. keith foo seriously sesuai gila dengan watak TAK. very manly. hope lakonan dia tak menghampakan. Untuk watak Ariana, Fathia ok cuma lakonan dia tak berapa nak mantap. spoil. apepon hope dua orang ni boleh bawak watak masing masing dengan baik. barula cite tu jadi best.

    ReplyDelete
  44. macammana boleh ambil non muslim as muslim.... novel tu berat utk non muslim bawa.... suka2 nk berlakon solat duk atas sejadah, scene umrah xleh buat, coz sah2 xleh masuk mekah.... kenapa la x ambil yg betul2 islam..hmmm

    ReplyDelete
  45. Fizo Omar & Neelofa lah!!!

    ReplyDelete
  46. Please not Fathia... Keith Foo maybe ok as CEO.. but d end nnti dia kan dah tobat, betul2 mendalami Islam gitu.. cam tak sesuei je.....

    ReplyDelete
  47. knp x fazura??..aahkan TAK last ending kan jd soleh..cm xsesuai jer...jgnlah jd drama nt xbest..sbb novel dia mmg best giler..siap bc berulang kali lgiii..

    ReplyDelete
  48. Keith foo mmg sesuai watak TAK secara fizikal saja coz he's definitely good looking. Tp kekuatan watak TAK ialah apabila dari seorg yg jahil dia mendlami agama utk mengambil hati ariana yg juga menjd sbb utama ariana fell for him. Camna KF nak bw watak ni since dia bkn islam?

    ReplyDelete
  49. Keith foo mmg sesuai watak TAK secara fizikal saja coz he's definitely good looking. Tp kekuatan watak TAK ialah apabila dari seorg yg jahil dia mendlami agama utk mengambil hati ariana yg juga menjd sbb utama ariana fell for him. Camna KF nak bw watak ni since dia bkn islam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tol sy sokong..cr la pelakon yg btol2 islam..jln cite ni byk gak menyentuh bab2 keagamaan..xsesuai kot bg kat keith foo..

      Delete
    2. Betul tu saya tak kisah tentang pemilihan watak pelakon lelaki tetapi biarlah Islam, Keith Foo non muslim kan? Tolong la ni isu sensitif, mcm mana nak buat adegan selepas taubat(solat, ngaji, umrah) kalau clubbing tukar tukar perempuan ok la....tahu dia pelakon berkaliber tapi cuba fahami watak T.A.K dlm novel...kecualilah pengarah tak nak tunjuk langsung adegan solat & umrah...tapi cite dh lari la kot. cadangan hero Farid Kamil amat bersesuaian tapi mungkin dia clash ngan filem/drama lain....ttg Fathia as a heroin, harap dia dpt bw watak dgn baik....

      Delete
  50. Hero ok keith foo..heroin klu ikut imaginasi penulis novel..anzalna sgt2 ssuai bndg fathia..fathia tk best..anzalna best!

    ReplyDelete
  51. okey jer bagi i~ janji dorang pandai bawak watak bagi sama macam novel so pembaca novel ni tak laa kecewa bila tgk crita ni~ <3

    ReplyDelete
  52. I vote for nazim & neelofa...yeahhh

    ReplyDelete
  53. Huishhh Keith Foo.. saya sukaaaaa :)

    ReplyDelete
  54. azlee khairi lah best... :-)

    ReplyDelete
  55. Replies
    1. nurul nadhirah norsalim....memang best novel ni 5 star...beli la or pinjam dr kawan, tak rugi baca...gaya penulisan yg sgt berbeza dr novelis lain...

      Delete
  56. novel yg menarik..best sgt2..izara@wawa zainal n aiman lg ok kot..ade keserasian..ariana d gmbrkn x trlalu tinggi..sesuai bg kat izara@wawa..fathia x brape sesuai kot..tp pelakon dah d tetapkn..tgk je laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wawa and Nazim othman okey kud, tapi wawa baru berhijab dan rasanya dia dah tak berlakun kut..

      Delete
  57. Korang jgn benci mereka..
    Mereka nk buat yg terbaik.....
    keith foo blh tahan...fathia ok lah...
    hope cite n sama best ngan drama love
    you mr arrogant..

    ReplyDelete
  58. Xda hero melayu ke sampai cari hero non muslim. Citer TWB ni kan kisah TAK berubah dari jahil pada baik agama. Gila lah kalau nak hero non muslim baca Al-quran. Mengaji solat taubat. Tak ke nampak cam semuanya mcam main2kan agama? jgn sekadar nak dapat ranting dengan sedap tgk je, agama tolak belakang pulak. nanti semua yang terlibat dalam pembikinan daram sampai yg dok tgk tnggung dosa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul!! Sokong tu.. Dlm novel ni byk menyentuh psl Islam terutamanya part lepas dorg kawen kan ??

      Delete
    2. Alhamdulillah. Tak banyak scene yg sentuh agama. Babak adam g umrah pun xda. Lega hati. Apa yg ditakuti bakal dalam drama ni, tak ada akhirnya. Tak ada isu main2kan agama cm part baca Al-quran. Cuma aurat tu je. Aci redah je artis ni.

      Delete
  59. hero dh sesuai..sb suka sgt dgn keith foo..tpi novel ni ada menyentuh bab2 agama,itu yg mcm x kna sikit ja..tpi mungkin drama ni akn membawakan satu petunjuk dariNYA utk pelakon tersebut...InshaAllah...saya ni x arif tntg agama but that my opinion...:) .heroin klau Nora danish suka....

    ReplyDelete
  60. wah keith foo n fathia... mang match laa... mana tahu keith foo terbuka hati pada islam apabila dia bawa watak TAK... so, sokong laa... kita tengok duu lu hasil drama ni mcm mna.. pastu baru kta judge..

    ReplyDelete
  61. i confident keith foo boleh, setakat ni dia memang ber jaya bawa watak dgn baik...

    ReplyDelete
  62. buku TWB memang best! so kita doakan semoga drama TWB meletop

    ReplyDelete
  63. farid kamil & diana danielle plss..suami isteri sah.sng scene2 sentuhan

    ReplyDelete
  64. akim lg sesuai kot..coz dia hensem n tough..klu ikut dlm novel wawa zainal sesuai utk watak ariana..kecil n brmata bundar..tp dia dah brhijab plak..sara ali pon ok gak..

    ReplyDelete
  65. bila baca novel ni dah tbayang Kaith Foo as TAK n Fathia as Ariana..sweett je.hehe

    ReplyDelete
  66. eurmm...btoy jgk...p ape pn...wait n see...

    ReplyDelete
  67. tak sabar nak tengok drama ni. harap harap sama dengan novel laaa =D

    ReplyDelete
  68. Omg ! I love this novel a lot and i really wish it turn to be like my expatiations ! Tolong la , harap harap sangat drama ni tak mengecewakan macam ' Playboy itu suami aku ' Novel best tapi drama teruk sangat ! I really have big hope on Keith Foo , i really wish dia memang dapat jadi macam Tengku Adam Kamil !

    ReplyDelete
    Replies
    1. drama PISA takde lah teruk sangat -.-

      Delete
    2. PISA mmg x bleh nak follow..rs geli..huhu..hope Arianna Rose rating tinggi cam LUMA..

      Delete
  69. Uncle Mustapha Kamal paling sesuai! Semua drama adaptasi novel dia jadi Tan Sri. Terbaikla Uncle! Lepad tu drama high rating. Pergh untungla Mustapha Kamal job banyak

    ReplyDelete
  70. Assalamualaikum semoga drama #ArianaRos ini dapat sambutan lebih hangat & hebat daripada #LUMA

    ReplyDelete
  71. Xksah spe plkn..jnji dpt bwk wtk dgn baek sbb nvl ni mmg best..

    ReplyDelete
  72. lame tak tengok nazim berlakon .. kenape tak nazim ? suke nazim !!

    ReplyDelete
  73. kalu izzue islam dan tiz zakiah.....mesti best....baru masuk...

    ReplyDelete
  74. prefer izara actually, rendah, putih n mata bulat..fatiha boleh jadi adik tiri, tasha tu..putih n cutting model~

    ReplyDelete
  75. tgok dulu citeenya dlu..bru bole jdi pengarah..

    ReplyDelete
  76. Hero heroin kayu Kayan x chemistry

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi saya keith foo & nur fathia telah menunjukkan chemistry dlm drama ini

      Delete
  77. Bagi pendapat saya drama ni ada tarikannya yang tersendiri..... Saya sangat suka menonton drama ni...... Saya harap rating drama #Ariana Rose lebih tinggi berbanding LUMA & SSID :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya sy pun setuju cerita ni ada tarikan sendiri... pelakon semuanya handsome n pretty...lokanan pun mantap...

      Delete
    2. lokanan = lakonan..

      Delete
  78. best ape fthia blakon. n xkaku.. gandingan keith ngan fathia bg sy mantap.. sama cntik sama padan.. ok.. [endapat msing2 berlainan.. lol >_<

    ReplyDelete
  79. novel dia mmg best..5 star gitu...
    dlm drama...pertama kali tgk cambiase...2-3 kali baru nmpk best.tak pe kt bg peluang...rasenyee best lg pelakon TAK dr PISA...

    ReplyDelete
  80. good chemistry. fathia & keith dah buat yg terbaik.

    ReplyDelete
  81. Mulanya saya pun tak stuju Nur Fathia , Keith Foo mmg sy stuju sgt..well dah tgk drama tu first episod..mmg mereka layak bw peranan utama tu..ada chemistry..lain kali kita tgk dulu sblm buat persepsi negatif..drama ni pun dah jd fenomena skrg..

    ReplyDelete
  82. i tak selalu tengok drama melayu tapi..bila dah tengok 1, 2 episod nak tengok lagi,i think jalan cerita dan pelakon dah buat saya terpikat nak tahu apa akan terjadi.congrats...

    ReplyDelete
  83. saya suka tengok gandingan Keith Foo & Nur Fathia. .. mereka ada chemistry. best sangat. congrats to both of you....

    ReplyDelete
  84. Akhirnya ARIANA ROSE jadi fenomena gara-gara hero dan heroinnya. Arini dah habis cite ni boring betul. Terbaik keith foo and fathia i like both of you...gandingan yg serasi sangat!!! ^_^

    ReplyDelete
  85. Boleh sy minta jasa baik ...
    Saya nk sgt tajuk lagu yang di mainkan di episod 25 ariana rose time ariana buatkan susu panas utk adam .

    ReplyDelete
  86. Gaya some penulisan "anonymous" really sooo the haterss fatia.. cud be the journalist yg ada perang dingin dgn dia..(?)

    Hihihi.. by the way m not a fan of any artist i accept wat they r n gv criticize yg membina. I like watching drama. Xde cacat cela nye fatia cuma kalau bab nangis tu dia terlalu emosi..

    Fazura & fatia- she? She is soooo natural. N matang so far.
    Nealofa & anzalna - she has potential tp not AR. Both balancing each other.
    Emma & nel senrose - kureng aksi bab memberontak. To soft. But lain ok.
    izara - mcm budak2 la..she is good maybe utk drama yg fit with her age.
    nad- wow i like her giler2 karektor but she too short for AR

    Oo ya.. pemilihan watak kan selalu wat cast dulu.. ada la sbb tu napa pilih fatia atau keith foo

    Ps: m waiting bila la aiman nak improve dia nye lakonan.... tinggu da ada.



    ReplyDelete

senang je nak komen.pastikan ada nama ye