Saturday, February 15, 2014

Ariana Rose Telemovie Raya


Berita baik kepada peminat ArianaRose. Ingin melihat kehidupan Ariana dan Tengku Adam Kamil selepas berkahwin?

Sambutan hangat penonton kepada drama ArianaRose yang membuatkan ArianaRose trending setiap hari dengan kadar purata 2.7 penonton setiap  episode membuatkan penerbitnya Ziela Jalil  akan menimbangkan untuk menyambung ArianaRose ke layar perak. Pn Ziela Jalil pun sudah berbincang dengan penulisnya Iman. Jika tiada halangan ArianaRose akan ke filem atay telemovie raya.



admya: 
1) nak penulis skrip Iman gak
2) Pelakon  drama ArianaRose dikekalkan
3) Nak tengok 3 orang anak comel Tengku Adam dan Ariana



4 comments:

  1. watak TAK & AR pelakon yg sama lakonkan (Keith Foo & Nur Fathia)...jgn ditukar...nnt x bestt....gandingan diaorg ada chemistry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju TulipsLover- kekalkan KEITH FOO & FATHIA PLEASE-SUPER DUPER HITS-

      Delete
  2. yay...happy to hear arianarose wil be back on screen......di telefilm or movie cant wait to look forward seeing it,puan zila tell u this movie will make u a gd profit da dalam drama can make a high ranking -bejuta juta penonton will be que online tengok movie ni-believe me its gona be super duper hits maintain kan watak utama keith foo and fathia please-these lovely couplestenku adam kamil and arianarose sure wil make it meletop.

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq