Tuesday, December 17, 2013

Koleksi lagu dalam Ariana Rose





update lagu ep 28
 Lagu tema Ariana Rose- Di Pintu Syurga
Dayang Nur Faizah





Fullversion


ep5:
Tiket- Hanya kamu yang bisa.babak Tak lihat Liyana

ep 6:
Vanya Pranashinta-Kamu Buat hatiku mati. -Ariana balik dari jumpa Liyana

ep7:
Maudy Ayunda- tiba-tiba cinta datang- Ariana bersiap ke Majlis

ep10:
Derbi Romero- Gelora Asmara
Dot- Rasa

Ep 11:
Rumor- Butiran debu
Angelic- Jangan Paksa

ep 13:
Utopia- Benci
Calvin Jeremy- Berdua(Harith bawak bunga)
Donita- Kesucian cinta

ep 14:
Utopia: Mencintaimu sampai mati
Vagetoz- Kehadiranmu(babak harith msg Ariana)
Lala Kamela- Kamu aku cinta
Gretha- Menangis tanpa airmata(babak sophie menangis)
Kamaya- Mudah terluka(babak ariana msj Harith)

ep 15:
ussy feat andhika -  Kupilih hatimu



ep 16:
Calvin Jeremy - Tetap setia( Harith hantar msg kepada Ariana)

ep 17:
Rama- saat-saat terindah
Taxi band- apa artiku(adam teringatkan ariana)
Utopia- Benci( Ariana ambik barang di apartmen)

Ep18:
Pasto: Jujur aku tak sanggup

Ep 24:
Opick- Tiada duka yang abadi

Ep 26:
Calvin Jeremy- Tetap setia.

Ep 27
Di atas satu cinta

Ep 28:
 ussy feat andhika -  Kupilih hatimu 
vierratale- semua tentangmu
Nikita Willy -Lebih dari Indah
Utopia-Benci(babak ariana sedih)




apa diorang buat dalam gelap ni??
nak travel ke australia secara percuma.klik untuk ketahui caranya


32 comments:

  1. tolong upload full song dayang tu. please!! - peminat setia dayang

    ReplyDelete
  2. ariana rose berapa episod erkk...

    ReplyDelete
  3. Ariana Rose 28 Episode je... sumber dari kak ziela jalil... ;)

    ReplyDelete
  4. lagu masa perkahwinan juwita lagu ape ehh

    ReplyDelete
  5. Mcamna nak dgar lagu 'rasa' , saya rasa lagu nih yg saya cari tapi rntak dia xdgar lagi . lagu lain sure bukan tqq :D
    . _Nisa

    ReplyDelete
  6. saya cari tajuk lagu tapi tak tahu apa tajuk dia, arhhh , apa nama tajuk lagu tu

    ReplyDelete
  7. Cite yg bes..ost yg bess..ngam gitu

    ReplyDelete
  8. Mana nak cr lagu angelic tu cari utube xda pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn ada soundtrack lagu korea k....huhu...

      Delete
    2. bkn ada soundtrack lagu korea k....huhu...

      Delete
  9. Sape tau tajuk lagu dlm episod 12 ms adam jumpe liyana kt tmpat kuda tu....erm..

    ReplyDelete
  10. suke cerita ni. apa tajuk lagu kat ep 16 masa harith hantar msg congrate kat fb ariana.suke lagu tu.

    ReplyDelete
  11. Siapa tau ape tajuk lagu dlm episode 17 waktu ariana ambil brg kt rumah dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pon nk tau tajuk lagu tue..ade x sesiapa yg tau..tq.. :-)

      Delete
  12. ep. 12...sound gitar ms doc check up...lagu ape?

    ReplyDelete
  13. wahh bgusssnyee .. sume lgu best :D

    ReplyDelete
  14. Lagu masa ariana nikah lagu ape,???

    ReplyDelete
  15. Tajuk lagu dayang ni ape ye????

    ReplyDelete
  16. Tolong bg tajuk lagu masa adam dan ariana nikah..please..best sgt lgu tu..

    ReplyDelete
  17. Tuhan beri aku cinta-ayushita,., time ariana rose bernikah ngan adam..huhu..sedih2..

    ReplyDelete
  18. Lagu masa episod 1 tu apa ye... yang masa mula2 tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok takpelah dah jumpa, ahahha Derbi Romero- Gelora Asmara

      Delete
  19. taw tak tajuk muzik yg waktu adam tengok gmbr ariana kt dinding tu? yg bunyi piano n biola tu?? dalam episod 23

    ReplyDelete
  20. taw tak tajuk muzik yg waktu adam tengok gmbr ariana kt dinding tu? yg bunyi piano n biola tu?? dalam episod 23.. maaf tak

    ReplyDelete
  21. nak tau sgt2 muzik lagu npew mse adam nak cium ariana tp ariana tolak.. mse epi 25, time 2 cite nk abih da.. best bunyi muzik latar dye... sedih.. plezz klu tahu muzik lagu npew tlong blas... :)

    ReplyDelete
  22. Nk thu sngt lagu pmpuan nyanyi episod ari ni 11 februari.. sori xingt episod..

    ReplyDelete
  23. ringtone handphone liyana.. sape tau???

    ReplyDelete
  24. suma lagu dalam OST ariana rose besttt sgttt

    ReplyDelete
  25. walaupun drama ariana rose dah tamat, nak mintak link utk download sume lagu2 ost ariana rose boleh??? tq..

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq