Saturday, March 31, 2012

Cerekarama: Alamak 7 hari lagi


Siaran: 9 malam
Hari: Sabtu
Para Pelakon: Izara Aishah,Kamal Adli,Sara Ali, Syukri Yahya

Sinopsis:
Mengisahkan konflik pasangan Haris(Kamal) dan Diana(Izara) ketika merancang perkahwinan mereka. Diana bersungguh-sungguh dalam menguruskan perkahwinan mereka.,namun Haris seperti acuh tak acuhSuatu hari Diana memperkenalkan kepada Haris,"wedding planner" mereka iaitu Huda.Namun begitu,pertemuan pertama antara Haris dan Huda bermula dengan insiden yang memalukan.


Apabila Diana terpaksa outstation,Haris harus bekerjasama dengan musuhnya(Huda) untuk menguruskan perkahwinannya tanpa Diana.Namun benci bertukar menjadi cinta..Adakah Haris akan meneruskan perkahwinannya dengan Diana atau bersama Huda?
Akhirnya Diana bersama Andi..hansem gak mamat nie..
Haris bersama Huda...

 lagu  tema  dalam drama  ni best. Tajuk: Tiga kali - Andy Flop Poppy(The Malayan) ..lagu baru nie... oleh sebab lagu baru NO download ye...belum release lagi tapi kalau nak dengar bole..

Dengar lagu

 lirik lagu Tiga Kali by Andy Flop Poppy

tiga kali kau pergi meninggalkan ku seorang diri
tiga kali kau pergi mungkin tak mungkin akan kembali
pintu hatiku menanti waktu menahan rindu
rasa gelora bila tiada untuk bersama


tiga kali kau pergi meninggalkan ku seorang diri
tiga kali kau pergi mungkin tak mungkin akan kembali
pintu hatiku menanti waktu menahan rindu

rasa gelora bila tiada untuk bersama

sampai bila harus begini
kau datang dan pergi
persoalan dan tanda tanya
apakah aku masih dicintai

pintu hatiku menanti waktu menahan rindu
rasa gelora bila tiada untuk bersama

pintu hatiku menanti waktu menahan rindu
rasa gelora bila tiada untuk bersama



3 comments:

  1. review aku tentang cerita ni

    http://mynameisnazir.blogspot.com/2012/04/proposal-melayulah-sangat.html

    ReplyDelete
  2. lagu itu gangat best gila lah?

    ReplyDelete
  3. apla sara ali yg x berbkt jdi pelakun utma..stupid

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq