Pageviews 17 Juta





Bismillah,
Salam buat semua.
 Rezeki Ramadhan kali ini. Tak perasan pun blog dah cecah jumlah 17 juta pageviews.

Drama apa yang membantu kali ini?
Sudah pasti Mr Grey dan Monalisa dan tak juga Tips Bercuti admya yang memang sentiasa berada di teratas carta google.



Apa tips tingkatkan pageviews blog yang admya boleh kongsikan hari ini?
Menulis dari hati dan be friendly dengan pembaca anda.
Tulis blog ni jangan serius sangat pastu gaya penulisan tu perlu seolah-olah korang bercakap dengan orang duduk sebelah korang. Jadi, bunyinya takde le skema sangat kan.
2) Sentiasa letak pautan link post yang lain@sebelumnya dalam entry yang baru. Jadi pembaca secara tak langsung akan membaca post-post lama korang.
kira sambil selam minum air.

Apa-apa pun admya ucapkan terima kasih pada korang yang sentiasa support 
admya.
Bagi pembaca dan pengunjung baru welcome to my blog. Sekali baca posta admya, korang pasti akan sentiasa mengunjungi page admya@blogspot ni hingga berkali-kali. tak caya,cuba 
haha

TQ semua. Nanti admya belanja korang dengan entry-entry dan peraduan yang menarik. Stay Tuned.

admya: adakah blog admya friendly reader/mesra pembaca
berikan komen tanda support

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...