Setia Hujung Nyawa episode 9



Zain cuba melamar El sebagai isterinya hingga hujung nyawa. Tetiba je El mengamuk, marah sebab Zain banyak menghabiskan masa dengan Hadi.

HAADI...kacau daun lagi,Saje je buat Zain sakit hati.

Zain curi tengok laptop El.Dia nak tahu sangat sape mamat cina yang El suka tu.El pulak curi-curi tengok drama korea kegemarannya.
Zain merajuk bila El tak perasaan style baru rambut dia.Hilang sudah rambut pacak dia.(sebenarnya ikut gaya leemin ho)haha
Bila El kata el suka gaya baru abang terus berseri muka Zain.


Moga Cinta kita seteguh Eiffel Tower

Abang nak tahu naper El suka sangat tengok citer Korea dari muka abang yang handsome macam Min Ho.
Nak termuntah dengar..hehe

Tangan Mama luka(seperti petanda buruk akan berlaku).Mama mula risaukan perubahan pada Abah..
El bertembung dengan Hadi. Hadi mula lagi- Hasut El,Zain masih belum lupakan Sofia.El tak percaya.
 El bangun lambat. Sbb sayangkan isteri Zain sanggup masakkan breakfast. Bangun tido,El terkejut baju bertukar.Ha,terkezut El. 
Abang tutup mata,la
Time breakfast teruk kena sakat dengan Zain(babak ni kena tengok sendiri)
El kagum tengok bilik suaminya yang kemas rapi. El malu dan mula berazam akan pandai masak dan lebih rajin.
Memang bengang denganHadi,, Lama tak pergi gym la. lama tak gi meeting la
.Eleh Hadi jeles dengan Zain.

Kat rumah, El minta bantuan dari penasihat tak bertauliah dia Zehra melalui videochat.El rancang nak bagi hadiah pada Zain.

besok kena sediakan tisu..episode air mata akan datang


Gambar kredit to Suhan Movies.


Comments

  1. takde ke crita sbnr :) saya tak smpt la nak tgok...

    ReplyDelete
  2. kak fara perasan tak y setiap babak yg melibatkan zain n ersalina mesti baju dorg kaler sama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la mmg sehati sejiwa betoi la L n Zain nie

      Delete
  3. kak fara tahu x tjuk apa lagu kat episod 4 yg masa ersalina duk bakar kertas kecik2 yg ikram bagi 2

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...