Lagu- lagu dalam Dewa Cinta





Update- lagu dalam episod 24(episod akhir)


Black Mentor - Aku Rindu Sayang Kamu
Download Black Mentor - Aku Rindu Sayang Kamu

Siang dan malamku kini menjadi satu

Terasa sedihku bila tiada mu

Apakah ini dinamakan cinta oh

Menjadi aku yang punya



Apakah kau dah tak sepertiku

Rasa hari-hariku tak menentu

Bagaikan lilitan terikat di jantungku

Terasa sungguh



Chorus

Aku rindu sayang kamu

Matamu aku cinta kepadamu

Sayang kamu



Apakah kau rasa sepertiku

Rasa hari-hariku tak menentu

Bagaikan lilitan terikat dijantungku

Terasa sungguh

Ulang Chorus 3x




Black - Dewi Aleeya
Download Dewi Aleeya

Apabila jendela terbuka


Terbongkar segala rahsia

Betapa indah semua

Kewujudan yang tercipta

Senyummu Dewi Aleeya

Indah nan mempersona

Sanggup ku telan selaut bara



Ku tak menghiraukan

Apa tohmahan terhadap dirinya

Ku yakin percaya

Kerana ku tahu kau dewi hatiku



Chorus

Kau Dewi Aleeya

Tiada duanya

Hanya kau yang satu

Kau Dewi Aleeya

Dambakan selalu

Penyeri di istanaku


Lirik Lagu Dewa Cintaku



atas nama cinta

kau persembahkan jiwamu padaku

cinta itu adalah sebuah kurnia

Sang pencipta



Ku tak diturunkan dari kayangan

untuk temanimu sang dewa cintaku

kau bukakan mata, mata hatiku

lalu kau tuliskan namamu



ku x pernah temu cinta

cinta lahir dr jiwa

sesejuk salju wajahmu

rasa cinta rasa rindu

rasaku tidakkan mampu

pergi darimu, sang dewa cinta

Lagu - lagu dalam Dewa Cinta

 
1)  Mahkota Band- Susah Cari Pacar lagu dalam episod 4



2)  Dilla_Hussein- Tak Mungkin Mindaku terlena


3)  Dilla_Hussein- Di_Tabir_Suria


4)  Candy -_Akan_Ku_Tunggu.


5)  BPR_-_Seribu_Tahun_Takkan_Mungkin


6) Indah Dewi Pertiwi- Di atas 1 Cinta lagu dalam episod 11


7) Ungu- Beri aku Cinta lagu dalam episod 12


8) Geisha- Remuk Jantungku  lagu dalam episod 12


9) Dadali- Hilang


10) Kerispatih- Aku harus jujur


11) Indah Dewi Pertiwi- Baru aku tahu cinta itu apa lagu dalam episod 17


12) Andrea & Nino - Tak Ingin Pisah lagu dalam episod 18


13) Geisha-  Pilihan hatiku lagu dalam episod 18


14) Black- Leia lagu dalam episod 18


15) Armada Band- Pemilik hati  lagu dalam episod 21(black nyanyi untuk june)


16) Daun Band- Puisi Terindah - lagu dalam episod 23

17) Naif- Kerana kamu cuma satu lagu dalam episod akhir dewa cinta

18) Opie Kugiran tepi pantai -Lagu kahwin lagu dalam episod akhir


19) Dadali - Di saat aku mencintaimu lagu dalam episod akhir(tepi tasik)



Kalau ada lagi lagu, jangan segan-segan bagitau ye

Comments

  1. lirik lagu dewa cintaku tu sape yang nyanyi...?

    ReplyDelete
  2. thnks..finaly jmpa gak lagu2 dlm cite ni...love it..=)

    ReplyDelete
  3. nak tnye nih...dlm episod 21...black nyanyi smbil men gitar..tyme tu die nan june je.ape tjuk lgu tuh?

    ReplyDelete
  4. rasenye bkn la leia...tlong2..nx taw lgu ape

    ReplyDelete
  5. nanti saya tengok balik episod tue

    ReplyDelete
  6. ye la apa lagu yg black nyanyi masa main gitar tu..camne liriknya? aiseh lupa laks

    ReplyDelete
  7. ok dah jumpa...lagu black nyanyi sambil main gitar untuk june-nak download( klik kat nama lagu kat atas.

    ReplyDelete
  8. xsilap sy lagu pemilik hati from armada....
    tyme tu june dlm kete,black duk kt divider jalan tu smbil men gitar...antara bai2 lagu...Kau terindah kan selalu terindah
    Aku bisa apa 'tuk memilikimu
    Kau terindah 'kan selalu terindah
    Harus bagaimana ku mengungkapkannya
    Kau pemilik hatiku

    ReplyDelete
  9. tq mids zurain
    dah post- lagu number 15
    (klik pemilik hati untuk lirik+ download lagu

    ReplyDelete
  10. Lagu dlm last episode - masa depa 2 org kat tasikk tu xde ke?

    ReplyDelete
  11. episod berapa ye?setahu saya time iqbal sedih,june cari kat tasik - lagu epissod 12 remuk jantungku- geisha dan ungu

    ReplyDelete
  12. episode 24 .....antara baitnya ....: "aku ingin kan dirimu.." alaaa...msa june ckap jgn tinggalkan saya lagi tuuuu....(sebelum scene kawin tu)

    ReplyDelete
  13. TQ Me_fara....sukerrr....

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq