Samarinda BerchintaSamarinda- Bencinta
Jumlah episode : 15


Ada perubahan pelakon.
Nur Fatiha dan Fattah Amin,  ErwinDawson akan terajui drama ini.

Sinopsis:
Nabil anak yatim piatu telah dihalau oleh ibu saudaranya dan dia tinggal di asrama anak yatim. Di sana dia berkawan rapat dengan Aishah dan Ikmal. Nabil diambil sebagai anak angkat oleh satu pasangan iaitu Maria dan Majid.Tidak lama kemudian, Maria mengandung dan namun Maria meninggal selepas melahirkan Nabila. Maria mewasiatkan agar Nabil mengahwini Nabila apabila dewasa kelak. Nabila membesar menjadi seorang gadis yang suka memberontak,apatah lagi Nabil amat mengambil berat akan Nabila. Nabila menganggap Nabil sebagai pengongkong. 
Nabila ke luar negeri untuk menyambung pelajaran dan bercinta dengan Adam.Namun,Adam dipanggil balik keMalaysia untuk mengambil alih perniagaan keluarganya. Nabila dan Adam berjanji  akan sentiasa berhubung bila di Malaysia.
Nabil berubah apabila pulang ke rumah. Dia menjadi berkuasa. Nabila hanya mendiamkan diri demi ayahnya yang uzur. Hinggalah, satu hari Nabila amat marah dan Nabil berasa amat terguris lalu menghilangkan diri.Apakah Nabila akan bahagia?Info:  Penggambaran dibuat Kuwait
Arahan: Shuhaimi Lua
Lagu tema: Kisah Kita(sabhi saddi)


pelakon baru erwin dawsoncadangan asal:

Download Episode:

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...