Monday, October 28, 2013

Episode 31-Episode 33 Jodoh Itu Milik Kita




update ep 33 Puan Marina mengesyaki ada sesuatu yang berlaku antara Aariz dan Dahlia.


Papa Aariz seakan tahu apa yang berlaku. Aariz cuba untuk tinggalkan Dahlia kerana tidak mahu Dahlia disakiti.Adakah perpisahan akan berlaku kepada Aariz dan Dahlia?

download ep 31
download ep 32 
download ep 33



admya:
update link  baru zippy

17 comments:

  1. Dear Admin,

    Skrg ni hari2 kena log on to ur blog sbb tak sabar tunggu next episode... hahhaaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam
      me_fara..

      Nak la link download Zippyshare... huhuhuuu...

      Delete
  2. tue la admin admya. blog yg qajen update pasai cita2 kat tv. kalau termiss pon tak payah qisaw :) sbb admya kan ada!! ;)

    ReplyDelete
  3. nak link Zippyshare jugak..

    ReplyDelete
  4. Nape episode 33 x leh tgk ya..

    ReplyDelete
  5. knape nk guna pasword lak nak tgk ni...?adui....

    ReplyDelete
  6. Walau tak dapt menonton terus dari Channel Astro, tp saya tetap dpt menonton dengan cara ini atau dari My Info... lakonan yang sangat mantap dari Tizz dan FK...tak sabar menunggu saat romantik antara Dahli dan Ariz...nanti..Tizz sangat menghayati watak, especially bab syahdu dan air mata..

    ReplyDelete
  7. salam..tq sbb share link download..nk tw pe psword utk ep 31-33..xdpt bke la kak

    ReplyDelete
  8. salam...admin mohon bantuan...kita dah try 3x download ep 32 tapi xberjaya la...ade x link lain utk download ep 32 ni?

    ReplyDelete
  9. Nak format zippy..hotfile xleh buka...tq

    ReplyDelete
  10. Nak format zippy..hotfile xleh buka...tq

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq