Monday, September 30, 2013

Si Handsome Aeril Zafrel











Ketiga-tiga adalah lelaki yang sama- Aeril Zafrel

Lakonannya sering meninggalkan kesan kepada penonton. Admya mula suka pada Aeril selepas Cinta Jannah. Drama CJ melonjakkan namanya sebagai salah seorang pelakon popular. Namun, dia kurang menyerlah dalam filem berbanding drama.

Siapa Aeril Zafrel?
Asal: Batu Pahat Johor
Pasangan: Wawa Zainal(pelakon)
Mula berlakon :2006

Antara drama popular Aeril:




6 comments:

  1. My niece suka Aeril Zafrel yang terbaru (dlm cite Cinta Jannah) dia kata handsome dan matang. Kalau nk dibandingkan ketika dia berlakon cite Bdk Pailang mmg sebijik muka gangster. Tapi berlainan bila dlm cite Cinta Jannah yg sweet dan macho.. (kata my niece laa..) kata I, biasa-2 aje. Perubahan sesorang dlm setiap watak yg dipegang.

    ReplyDelete
  2. mmg nmpak lebih kacak & matang dlm Cinta Jannah,tambah lg misai & janggut tu lagi manis je muka...makin cute plak..aku mmg x suka lelaki bermisai apatah bjanggut tp Aeril ni dkecualikan & dia mmg cute...tambah rambut tu pendek...tu la aura dia ni...maybe fenomena baru dlm industri kita ni..org x nmpak sgt dia sblm ni tp sy percaya CJ ini titik pmulaan baru bg Aeril dlm lakonan & org akan sentiasa kaitkan dia dgn CJ sbg Izaryl..meletop2 lg...wpun dia bawa watak lain nnti..apapun good luck utk anak muda ni,yg jadi kegilaan wanita2 luar sana skrg...tak percaya,tgokla dia punya acc instagram..wanita2 yg memuji dia haha...

    ReplyDelete
  3. ramai peminat betul dia..seingat saya dia bermula dari 'kisah kaisara' tv3 dgn sari yanti.masa tu dah nampak cute..skrg dia dah matang dan berbakat..baguslah ada perubahan..

    ReplyDelete
  4. dia itu artis malaysia bukan, ane mah belum kenal tuh

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq