Monday, September 2, 2013

Download Jodoh itu Milik Kita Full episode (1-40)



Mampukah Dahlia mempertahankan cinta buat suami sendiri?Apakah Shafiq akan tersenyum puas melihat kehancuran  lelaki yang dibencinya..abangnya sendiri?

Download : Update ep memoir dan opps JIMK
EP 1                     
EP 2
EP 3
EP 4-6
EP 7
EP 8
EP 9
EP 10
EP 11
EP 12
Ep 13
EP 14
EP 15
EP 16
EP 17
EP 18
EP 19
EP 20
EP 21
EP 22
EP 23
EP 24
EP 25
Ep 26
Ep27
Ep 28
Ep 29
EP 30
EP31-33
EP 34-36
Ep37-39
Ep40- akhir
Memoir dan Opps JIMK


Lagu dalam JIMK(all songs)



admya: update new link.2014.
kalau ada link  yang broken,so sorry,kalau ada link baru admya akan update.






20 comments:

  1. Link ep13 dah kene remove. Bleh tolong tukarkn dgn link zippy?

    ReplyDelete
  2. link episode 10, 11 , 12, zippy semua dh kene remove...leh tlg re-upload x? tq ek...

    ReplyDelete
  3. nak dari 14 hingga episod sekarang...
    pliss..tlg sgt2

    ReplyDelete
  4. EPISODE 8 9 10 11 12 13 16 17 pleaseeeeeee ;)

    misaKay

    ReplyDelete
  5. nk link episod 14, 15 dan 22..xdpt la..

    ReplyDelete
  6. EP31-33 tu dia sekali tiga episod ea?

    ReplyDelete
  7. nak tau password extrcat boleh? anyone please...

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum, admin sy .. nak mintak update untuk ep 2,3,8,9,17 untuk drama jodoh itu milik kita,... harap sangat admin boleh bantu sy...sy lambat download sebab sibuk dgn exam..harap admin boleh bantu..as soon as posibble

    ReplyDelete
  9. nk tanya...masih blh download x utk episod 25,26,27???

    ReplyDelete
  10. Salam admin... minta update link utk download episod 8,9,11,12,13... ini jer yg xdapat download... lain berjaya!!! thanks....

    ReplyDelete
  11. Salam admin... saya dah terlupa nak download link yg sis dah fix... arini bukak balik... file dah xde... bole share lagi skali ke episod 8,9,11,12,13 tu??? TQ

    ReplyDelete
  12. Salam admin. All the download link dah kene remove ya? Sedihnya, byk episod tak sempat tgk & download.. tak ada link baru ke? Admin tak boleh tlg rectify ke new link? Hehe..tqvm

    ReplyDelete

yang tukang komen.terima kasih banyak2.mohon diletak nama. komen anonymous adalah akan dipadam,