Tuesday, August 20, 2013

Jodoh itu Milik Kita episode 1

Episode 1
updated



Perkenalan Dahlia dan Puan Marina membawa kepada pertunangan Dahlia dan Syafiq.Atas rasa hormat dan sayang Dahlia terima pinangan tersebut walaupun mereka tidak pernah bercinta.Namun,pada hari pernikahan Syafiq melarikan diri sebab tak dapat menerima pilihan keluarga.Dalam kekalutan,abang Syafiq Aariz terpaksa menggantikan adiknya sebagai pengantin lelaki atas permintaan Puan Marina.

video link:astrogempak

download ep 1(zippy)


9 comments:

  1. kak,lagu time citer start tu tjk apa eh?sy prnh dgr lagu tu tp xegt tjk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh check di entri ini
      http://admya.blogspot.com/2013/08/lagu-tema-jodoh-itu-milik-kita.html

      Delete
  2. Boleh tukar link zippy untuk ep1-3? susah nak download guna hotfile. Asyik2 You reached your hourly traffic limit.

    ReplyDelete
  3. Thanks admin. Memang admin terbaik lah!

    ReplyDelete
  4. demi maruah dahlia kawin dengan aariz

    ReplyDelete
  5. Maaf ye...... Boleh tolong re-upload episode 1, 4-7 & 14 tak?

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq