Monday, August 27, 2012

Koleksi lagu drama Adam dan Hawa



Lagu Tema Utama:
Updated lagu ep 80

Download OST Mp3

Muara Hati- Hafiz feat Siti Nurhaliza- 

 Muara Hati Hafiz feat Dato Siti Nurhaliza by me_lisa 
Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati dan tetap setia

Ku percaya ke mana pun kau berjalan
Suara cinta menuntun mu kepada ku
Kerna bila cinta sudah bersenandung
Takkan terpisah hati

Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali… padamu

Aku ada kerna engkau ada
Tercipta hatiku hanyalah untukmu
Jalanku berhujung padamu
Kemanapun kan pasti kembali ooo

thank you for reading this entry-
last update 14/1/13

29 comments:

  1. lagu masa episod 14 time ain buat persediaan nak pegi oversea tu tajuk apa ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry..lambat
      lagu ingkar by bunga cinta lestari

      Delete
  2. lagu dlm ep 16 masa ain siap nak jumpa adam tu ada tak?

    ReplyDelete
  3. yup... sy pon tgh cari tajuk lagu episod 16 tu.. best sgt.. klau tau please share.....

    ReplyDelete
  4. lagu apa ye dlm episod ke 12..masa adam pakai baju merah tengah berpikir tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti lagu apa..sebab dengar music je

      Delete
  5. Sy nk lagu ms ain tgh solat dlm msjid kt mekah

    ReplyDelete
  6. Lagu apa smlm episode 42 masa Adam mengaji

    ReplyDelete
  7. lagu ape dlam episod 45 msa ain marah azie tipu dia..yg dia sibuk2 nk keluar 2 ..?

    ReplyDelete
  8. salam nk tnye..apa tjuk lagu yg ms ain n adam bebaik smula ms lps solat jemaah ngan mama dia kat umh tu..yg ada lirik : lailahaillallah

    ReplyDelete
  9. Lagu episod mlm td time johan teringat salah die pd azie?

    ReplyDelete
  10. Huhu complete. Masuk contest Adam hawa tp tak menang gak walaupun submitted 10 minit sblm drama habis (pada episod soalan last).

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpela..takde rezeki tu
      tak salah mencuba kan

      Delete
  11. lagu ep 75 masa adam dgn hawa makan dgn family ramai2 tu aper namer dia eh?

    ReplyDelete
  12. lagu episod 79 time dee n mus semayang tu tajuk apa ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Padamu Aku Bersujud - Afgan

      Delete
    2. Padamu Aku Bersujud - Afgan

      Delete
  13. episod 80, yg wktu am cium prut ain tuuu lgu ape erkk? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak silap lagu di bawah langitMu - opick

      Delete
  14. episod 72, yg waktu am blik dr kerja jmp Ain dlm bilik..lagu ap ek?

    ReplyDelete

yang tukang komen.terima kasih banyak2.mohon diletak nama