Thursday, November 10, 2011

Lagu- lagu dalam drama Tentang Dhia

OST Tentang Dhia



update lagu ep 30^^
atas permintaan ramai,saya upload lagu aku tak berdaya,watch it at YT



1. Adiputra - Dia untukku

 Adyputra- Dia untukku (LAGU TEMA TENTANG DHIA by me_lisa 

Download 4shared

Download Full version






Episode 1
  • Hiro - Cinta ( scene raffi dan dhia)
          Download

  • Indah Dewi Pertiwi ft Teuku Wisnu (scene Dhia berbasikal dgn Azmi
 Indah Dewi Pertiwi ft. Teuku Wisnu - Cintamu Adalah Takdirku by me_lisa 



Episode 2

  • Viera - Kesepian(time Raffi kena demam campak)
  • Calvin Jeremy - Tetap Setia(Scene lepas cinta Raffi ditolak Dhia)
      Download  Okestra Version
       Download Piano Version
  •  Vierra - Terlalu Lama(time dhia bertunang)
             Viera - terlalu lama by me_lisa 
Episode 4

  • Numata - Raja sudah jatuh cinta
 Numata - Raja Jatuh Cinta by me_lisa 

Episode 5



episode 6

  • Opick- Cinta setulus jiwa

Download

episode 9

Merpati band - Tak Rela( Azmi sedih tepi sawah)

Randy Pangalila - Tanpamu ku tak bisa

episode 13

 Turtle band - Lagu untukmu

episode 17 dan 18

Klik di sini untuk senarai dan download lagu dalam episode 17 dan 18

episode 26

Penyesalan

episode 27

Opick- DenganMu aku hidup

episode 28

Opick - DenganMu aku hidup

episode 29

Briptu Norman- Aku jatuh cinta

episode 30
ketulusan cinta- lihat lagu episode 17/18
di atas satu cinta- lihat lagu episode 5
Indah dewi- aku tak berdaya
Pasto- aku tak sanggup
Opick- Rapuh


5 comments:

  1. thanks 4 the list song :)

    ReplyDelete
  2. hai..boleh lagu sape ek masa ako jalan tepi sawah tu..after scene ros fitting baju..episod 9

    ReplyDelete
  3. Dah lama sy tcari2 tajuk lagu ni (opick-rapuh). akhirnya jumpa jg kat sni n dpt download lagi. a/way, tq so much pada awak ye fara..

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq