Download Drama Nur TV3





Download drama Nur:

Update ep 19- Episode Akhir. Siapa yang jahat sebenarnya?





Scene kak ecah nak tunjuk bahan bukti sihir nur memang satu malaya pecah perut gelak.
Itu sup bunjut ecah
Jut apa, mak?
sup bunjut-rempah sup





admya:
semua pautan telah ditukar/dibaiki
Video credit to the owner.

follow admya di facebook

Comments

  1. Kak, tolong terus diupdate ya. Drama nya saya suka. Thanks

    ReplyDelete
  2. ep 6 tak boleh download kenapa ye?

    ReplyDelete
  3. ep 7 blom upload lg ke..?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Episod 10 11 12 tak dapat tgk.. Expired katanya..

      Delete
    2. 10 - 16 expired.. Please update..

      Delete
  5. Kakak, kenapa tak upload kat zippy, zippy best, easier to download, very user friendly, Thank you kak, lov u.

    ReplyDelete
  6. tak boleh download start dari episode 3 :(

    ReplyDelete
  7. Ep.3 tak boleh download tapi episode lain boleh je..

    ReplyDelete
  8. Episode 8 dengan 10 ada link lain tak? tak boleh bukak link sedia ada. Thank you!

    ReplyDelete
  9. episode 5 . ziipy salah uplod . pls updte ye .

    ReplyDelete
  10. epds 11 x bole download.

    ReplyDelete
  11. mcm mana nk download? tlg ajar

    ReplyDelete
    Replies
    1. zippy - klik pada pekataan download
      uptobox- tunggu saat, klik pada free download
      link yang keluar terus video- klik kanan, klik save as untuk download

      Delete
  12. alaaaaa kenapa epi 10, 11, 12 takleh download huhu sedihnyaaaa

    ReplyDelete
  13. episod 13 please.. :D tak keluar

    ReplyDelete
  14. admin , episod 14 tak boleh download lah :(

    ReplyDelete
  15. admin kenapa dari episod 10 sampai 15 susah download ni? tolong di update min, terimakasih

    ReplyDelete
  16. episode 10-16 ada x?

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.. Tak dapat download episod 10-16..kenapa ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikummussalam
      refix again. episode tu overload download sebab tu tak boleh

      Delete
  18. update utk file zippy pleaseee utk ep 10 dan ke atas . terima kasih

    ReplyDelete
  19. admin please download ep 9 dan ke atas zippy... tolong yer....

    ReplyDelete
  20. Episod 18 expired. Please update ya.

    ReplyDelete
  21. ep 18 & 19 tak dapat download.. :'(

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum admya please uptobox upload lagi utk episode 18 sama 19.. saya suka drama ini saya dari indonesia

    ReplyDelete
  23. Ep 18 dan Ep 19 boleh download di sini.
    https://www.sendspace.com/filegroup/igRMy8uWlXE5PIymOSozmA
    Sy tolong upload dan share je. Sumber video dari dfm2u.

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum, tlg update ep 18 n 19, sbb xleh nk download.. link expiredd

    ReplyDelete
  25. admin ep 19 x leh download....fixed plzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta link buat episd 19 yahh. Suka bgt sm drama ini

      Delete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...