Tips Jaga Muka




Dah guna pelbagai produk, tapi muka macam tu juga, takde prubahan. Nak guna produk-rasa risau kesan sampingan! Admya skin routine simple je. 
Admya dah guna pelbagai produk sebelum ini,sehinggalah diperkenalkan dengan Mary Kay. Kulit rasa sihat je bila guna Mary Kay. 
Mary Kay ni memang terbukti trusted by dermatologist dan telah diuji untuk kulit yang ada alergi. Memang sesuai dan terbukti membantu kulit korang jadi lebih sihat.



Sekarang ni admya guna timewise combination. memang kulit jenis berminyak di t zone dan kering.

Best tau pakai mary kay ni. Muka rasa bersih je Mary kay ni sesuai untuk semua jenis kulit.berminyak ke, jerawat, normal. sensitif semua boleh!

Cuci pun admya pakai berus marykay.
Fakta menarik:
  • membersih sehingga 85% lebih bersih berbanding tangan
  • meningkatkan peredaran darah wajah. 
  • berus lembut. kalau diputarkan diatas tauhu pun tak pecah

Pore Minimizer ini pun bagus juga, Mengecilkan liang pori-pori. Memang jelas berbeza perubahan dia.

Lagi satu : Make up removal dia. Serius best
Mudah je nak tanggalkan make up tanpa sental muka. tak payah dah nak tonyoh-tonyoh muka.
boleh hilangkan bintik putih




Bila guna Mary Kay ni muka jadi lebih sihat, licin dan berseri!

Akhir kata dari admya

Sayangilah kulit anda.:)

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...