Cetaphil Baik Untuk Kulit- No 1 di Malaysia



Tahukah anda, Ceptahil adalah produk penjagaan kulit no 1 pilihan rakyat Malaysia.  Memang terbukti. Siapa yang ada masalah kulit jerawat, sensitif bolehlah cuba cetaphil.

Walaupun harganya agak mahal, namun ia berbaloi. Ramai yang memuji.
Kalau tak, tak jadilah macam ini.


Sian sister ini, cetaphil dia kena curi. (thats not mine)
Cetaphil ni bukan untuk orang dewasa je, untuk baby pun ada.Siapa ada baby tu, boleh pilih cetaphil baby

https://www.cetaphil.com.my/baby/

cpuv bulan ini dapat banyak product baby.
dumex dugro pun masuk juga

http://www.dugro.com.my

thank you cetaphil dan dugro yang memilih blog admya.

Comments

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...