Wednesday, July 5, 2017

Lagu Tema OST Mencintaimu Mr Photographer


Cinta itu bukan apa yang dikatakan oleh akal tetapi apa yang dirasai oleh hati. 
Bermula di pandang pertama, terlihat kamu di depan mata, Diriku bagai terjampi.

Koleksi lagu soundtrack Mencintaimu Mr Photographer.


Lagu utama:
Tajuk : Jampi
Artis: Hael Husaini.




Lagu lain:


  • Tanda Tanya- ep 3
Artis: Aisyah Aziz



  • Jaga- jaga
Artis: Amira Othman


  • Kekal Bahagia
Artis: Ippo Hafiz


  • Diam Saja
Artis: Bila AF




11 comments:

  1. Yeayyy..dah ada lagu tema.. baru request smlm harini dah ada..terima kasih byk2 ;-)

    ReplyDelete
  2. semua lagu best2..paling suka jampi,kekal bahagia

    ReplyDelete
  3. yang lagu sedih episode 14 tu apa ye

    ReplyDelete
  4. Saya pun tertanya-tanya, apa tajuk lagu yg sedih tu

    ReplyDelete
  5. lagu sedih episod 16 tu apa ek?

    ReplyDelete
  6. saya rasa lagu Andai-Hafiz Suip

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Saya rasa tajuk deritaku by hanarose

      Delete
  8. Lagu Wahai Kekasih by Katahati pun sedap sgt..ada dlm ost cite ni

    ReplyDelete
  9. ada yang tau instrumental soundtrack ep 1 scene abg aira ngan tiara tu tak?

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq