Slot lestary: Married Tapi Benci
Hi semua,
atas permintaan,admin sediakan download drama MTB untuk anda semua.update ep 9
Drama Married tapi benci ini adalah drama romantik aksi di mana sukan basikal menjadi tema dalam drama ini. Drama ini di arahkan oleh Ahmad Idham.
Tayangan: 23/2/2016- 24/3/2016
Drama ini bukan adaptasi novel.

Sinopsis:
Kamal atlet pelumba basikal yang terkenal di kolej. Kehadiran pelajar baru bernama Rina yang menaiki motor berkuasa tinggi telah menambat hati Kamal untuk memikatnya. Namun, percubaanya bukan sahaja gagal malah dimalukan di hadapan ramai orang oleh Rina yang beperwatakan kasar. Ini  berlaku kerana  Rina benci ayahnya yang berkahwin dengan gadis muda selepas kematian ibunya.
Rina rapat pula dengan musuh Kamal iaitu Daniel. Walaupun begitu, Kamal tetap mahu melindungi Rina daripada Daniel. Hinggalah mereka menjadi rapat antara satu sama lain. Keadaan itu membuatkan Daniel meradang dan cuba memerangkap mereka. Kamal dan Rina ditangkap khalwat. Ibu bapa Kamal dan Rina mahu mereka berkahwin dan bertanggungjawab terhadap masa depan sendiri,
Walaupun sudah berkahwin, keadaan kehidupan Kamal dan Rina tidak berubah. Namun, ada sahaja yang iri hati bila cinta mereka mula berputik selepas berkahwin.
atas permintaan, here the download link

 1. ep 1
 2. ep 2
 3. ep 3
 4. ep 4
 5. ep 5
 6. ep 6
 7. ep 7
 8. ep 8
 9. ep 9
 10. ep 10
 11. ep 11

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...