Drama Novel Maid


Assalammualaikum
 Novel Maid akan diadaptasi.Gandingan serasi di layar perak ABP 2014 bergabung kembali.akan datang 15 Jun 2015

Sinopsis:
Pengembaraan Noorul ke alam serba baru bermula bila dia menjadi pembantu rumah penthouse mewah milik lelaki kacak bernama Harris Tan Sri Hamdan yang cerewet mengalahkan nenek kebayan! Oleh kerana sifat cerewetnya itu, Harris digelar MR. F aka en Fussy(cerewet). Semua yang Noorul lakukan sentiasa dihadiahi dengan tengkingan dan jelingan tajam Mr. F.

Arahan diterima melalui nota yang ditinggalkan. Entah bagaimana mereka boleh makan semeja.Sungguh pelik. Semakin lama Noorul bekerja,dia mula mengenali Mr F,dah mula mencintai lelaki itu.
Fitnah melanda menyebabkan mereka terpaksa dinikahkan. Gusarnya hati,Allah sahaja yang tahu.Mampukah Mr. F menerima dirinya?Noorul mencari dalang penyebat fitnah yang dilemparkan. Adakah Asyraf?Mampukah Noorul bahagia bersama jejaka fussy bosnya merangkap suaminya?Bagaimana pula dengan elisa yang sememangnya mencintai Mr. F.Apa pula yang berlaku bila Nurina pulang ke Malaysia untuk menagih kembali cinta lama dengan Mr. F?Haikal pula, dapatkah dia menerima Noorul yang dicintai sebagai kakak ipar?


admya: Novel memang best. Kalau kena dengan pelakon dan chemistry yang bagus,pastinya drama ini akan meletop!


Pelakon:
Zul Ariffin - Mr F
Ayda Jebat- Noorul
Hefny- Haikal

Download dramaMaid

Balik kampung dengan stylo

first scene
Comments

  1. Azlee khairi ngn zara zya plzzzzzz.. Mesti best

    ReplyDelete
  2. Azlee khairi n zara zya..mmg best klu dorg y pgang watak ni

    ReplyDelete
  3. Wow...my novel!!!can't wait to watch!Hebatlah kak suri ryana,novelis kesayangan tu. lepas playboy itu suami aku,isteri separuh masa skarang maid nanti buat kimchi untuk awak ya?

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...