Puteri



Akan datang di TV3. 

Jangan terkejut admya pun peminat animasi gak.
Maklumlah,kalau anak buah datang rumah-takde channel lain nak tengok -asyik kartun je
Kali ini Les- Copaque menghasilkan animasi terbaru berjudul puteri.

Sinopsis:
Mengisahkan Lima puteri di kerajaan Limau. 

  1.  Manis- Mempunyai suara yang merdu
  2. Kasturi - Seorang puteri berjiwa pahlawan
  3. Purut - Puteri yang pemalu
  4.  Bali -  Seorang yang baik hati
  5. Nipis- Puteri yang nakal yang suka membuli kucingnya Jebat.

Kelima-lima puteri ini mempunyai kuasa yang luar biasa yang bila digabungkan akan melindungi kerajaan milik ayahanda mereka dari serangan kuasa jahat dan magic.


admya: Teringat my favourite kartun dulu- Sailormoon.Dengan kuasa bulan akan menghukummu!

Pasti animasi puteri akan jadi fenomena gak


Comments

  1. Info menarik mengenai animasi terbaru Puteri nie..
    Baru je tulis pasal Animasi Puteri Limau nie di blog semalam...

    Jemput Singgah :
    http://faceblogisra.blogspot.com/2014/10/puteri-animasi-terbaru-keluaran-les.html

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...