Peraduan Slogan Admya





Assalammualaikum..

Kali ni admya nak anjurkan peraduan slogan admya@blogspot.

Caranya mudah je:

Nyatakan slogan tentang admya dalam tiga patah perkataan:

Contohnya:
Saya sukakan admya@blogspot kerana
 " Menarik, Tertarik,Da Boom

Syarat Penyertaan:

  1. Nyatakan Nama anda
  2. Tulis/Taip slogan pada ruangan Komen blog

Hadiah tempat 1: Novel SSID
Hadiah tempat 2: Novel Teduhan Kasih
Hadiah tempat 3: Novel Kampung Girl

Nak taja hadiah -hadiah lain? Amat-amat dialu-alukan. Penaja akan menerima backlink dari admya@blogspot.

Selamat Mencuba

Comments

  1. Nama : Nurul Nadhirah Norsalim
    Saya sukakan admya@blogspot kerana " pantas, superb, terbaik"
    * cepat ja sediakan cerita2 yang ada kat tv. kalau termiss pon takpa, boleh download kat admya. tahniahh!! good job!! ;)

    ReplyDelete
  2. Nurul Ain

    Saya sukakan admya@blogspot.com kerana ia "Terkini lagi terhebat"

    ReplyDelete
  3. Nama: Viera
    Saya sukakan admya@blogspot kerana "cepat, mesra, terbaru"

    ReplyDelete
  4. Nama : Iera

    Saya sukakan admya@blogspot kerana
    " Pantas, Terkini, Best"

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam,
      sila hantar butiran peribadi pada fr.lisa10@gmail
      nama
      alamat
      no telefon

      Delete
  5. Nama : Dieja

    Saya Sukakan admya@blogspot kerana "menarik, terkini, terhebat"

    ReplyDelete
  6. Nama : Hida

    Saya sukakan admya@blogspot kerana " Hebat lagi pantas"

    ReplyDelete
  7. Nama: Zurien.B

    Saya sukakan admya@blogspot.com kerana "menghiburkan, berinformasi,pantas"

    ReplyDelete
  8. Nama: ED (boleh join tak? Hehe..)

    Saya sukakan admya@blogspot.com kerana "minatnya minatku sama"

    ReplyDelete
  9. nama: norasshida
    saya sukakan admya@blogspot.com kerana pantas,menghiburkan,terbaik

    ReplyDelete
  10. nama :zack
    saya sukakan admya@blogspot.com kerana "realistic,fantastic,bombastic".

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila hantar nama,alamat dan no telefon
      pada fr.lisa@gmail.com

      Delete
    2. sorry zack email salah
      hantar kembali pada fr.lisa10@gmail.com
      atau hantar pada inbox fb admya
      tq

      Delete
    3. dah hantar pada email yang baru tu,dapat tak?

      Delete
  11. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "SENTIASA MENGUJAKAN PEMINAT".

    ReplyDelete
  12. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "COMEL,UP-TO-DATE,GEMPAK"

    ReplyDelete
  13. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "always think fanz"

    ReplyDelete
  14. saya sukakan admya@blogspot.com kerana" cun,meletop,dabomm"

    ReplyDelete
  15. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "bosannya tanpa admya"

    ReplyDelete
  16. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "best gempak,terbaekk"

    ReplyDelete
  17. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "sejiwa dengan peminat"

    ReplyDelete
  18. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "menyinari hidupku seharian"

    ReplyDelete
  19. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "sweet,lovely,cheerful"

    ReplyDelete
  20. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "fast ,up-to date, informative"

    ReplyDelete
  21. saya sukakan admya@blogspot.com kerana "sentiasa nombor satu"

    NUR ASYEKIN

    ReplyDelete
  22. saya sukakan admya@blogspot kerana "hottest, hospitable, helpful"

    ReplyDelete
  23. saya sukakan admya@blogspot kerana "terkini,terlaris,terbaeeeek"

    ReplyDelete
  24. saya sukakan admya@blogspot kerana "admya menghangatkan suasana"

    ReplyDelete
  25. saya sukakan admya@blogspot kerana "admya+info=TERGEMPAK"

    ReplyDelete
  26. saya sukakan admya@blogspot kerana "terbaik menuju kecemerlangan"

    ReplyDelete
  27. saya sukakan admya@blogspot kerana"hiburannya menghangatkan suasana"

    ReplyDelete
  28. saya sukakan admya@blogspot kerana "support my drama"

    ReplyDelete
  29. saya sukakan admya@blogspot kerana "gorgeeousn wow fantastic!"

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...